Ολυμπιακός: Επικεφαλής στο beach volley η Πόλα Κίτσου

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι νέα επικεφαλής προπονήτρια του τμήματος beach volley αναλαμβάνει η Πόλα Κίτσου. "Προσωπικά θα ξεκινήσω από το μηδέν μια προσπάθεια να φέρω παιδιά στο άθλημα" ανέφερε.

Στον Ολυμπιακό ως επικεφαλής προπονήτρια του τμήματος beach volley αναλαμβάνει η Πόλα Κίτσου, όπως ανακοίνωσαν οι "ερυθρόλευκοι". Αναλυτικά: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει ότι νέα επικεφαλής προπονήτρια του τμήματος Beach Volley, αναλαμβάνει η Πόλα Κίτσου. Παράλληλα την προσεχή Δευτέρα (22/6), θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των τμημάτων τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά και ώρες 18:00 έως 23:00 στο γήπεδο Beach Volley στα Βοτσαλάκια".

Στις δηλώσεις της στο olympiacossfp.gr η Πόλα Κίτσου, ανέφερε τα εξής: "Όπως γνωρίζετε ξεκίνησα από το βόλεϊ, αλλά αγαπημένο μου άθλημα είναι το Beach Volley. Χαίρομαι που ο Ολυμπιακός, πρωτοπορεί και ανοίγει την πόρτα στο beach volley και αυτό το παράδειγμα θα πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι. Το άθλημα έχει ανάγκη να καλλιεργηθεί μέσα από μεγάλους συλλόγους. Το beach volley έχει προσφέρει τα μέγιστα σε αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ και αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, το άθλημα αυτό παίζεται σε ανοιχτό χώρο και σου παρέχει ασφαλούς τρόπους εκγύμνασης σε φυσικό περιβάλλον όπως είναι η άμμος και ο ήλιος.

Προσωπικά θα ξεκινήσω από το μηδέν μια προσπάθεια να φέρω παιδιά στο άθλημα, γιατί μέσα από το beach volley, αγαπάς το βόλεϊ και το αντίθετο. Φυσικά, επειδή ήταν και είναι επιθυμία της διοίκησης, στόχος μας είναι να αποτελέσει ο Ολυμπιακός τον πόλο έλξης της κοινότητας του beach volley στην Αττική".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.