ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Δημήτρης Καζάζης στους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Δημήτρης Καζάζης στους ερυθρόλευκους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Δημήτρη Καζάζη στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ για τον επόμενο χρόνο.

Προπονητής του Ολυμπιακού είναι και τυπικά ο Δημήτρης Καζάζης. Μετά από πέντε χρόνια ο 53χρονος κόουτς θα κάτσει ξανά στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ ανδρών του συλλόγου αφού υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει οι δύο πλευρές είχαν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία και ο Δημήτρης Καζάζης είναι εκείνος που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό το σχεδιασμό της ομάδας. Το μπάτζετ της επόμενης περιόδου σιγουρα θα είναι μικρότερο σε σχέση με φέτος και οι ερυθρόλευκοι έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που υπάρχουν.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα που έχασε το πρωτάθλημα οι Βουλκίδης, Ανδρεάδης, Τζιάβρας, Στιβαχτής, Ριζόπουλος είναι εκείνη που φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι για να συνεχίσουν. Με τους Πετρέα και Κοκκινάκη θα υπάρξουν επαφές και αν δεχτούν την μείωση ύψους 40% που τους έχει προταθεί θα παραμείνουν.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης ο Ολυμπιακός κοιτάζει τουλάχιστον δύο παίκτες από τον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος είναι ο Ζήσης σε περίπτωση που ο Κοκκινάκης φύγει από τον Ολυμπιακό και ο δεύτερος είναι ο Γιάκομπσεν. Αμφότεροι περιμένουν την πρόταση που θα τους κάνουν οι πράσινοι για να αποφασίσουν.

Για τις άλλες δύο θέσεις των ξένων παίζουν τα ονόματα του Έγκλεσκαλνς (Λετονός διαγώνιος) και του Μιγαΐλοβιτς (Σέρβος ακραίος). Αμφότεροι με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο πρώτος είχε αγωνιστεί πριν από τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, ενώ ο δεύτερος έχει παίξει σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Φοίνικα Σύρου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Καζάζη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στο σύλλογό μας για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Ο Δημήτρης Καζάζης είχε εργαστεί για τρία χρόνια (2012-2015), ως προπονητής της ομάδας μας και στην επιτυχημένη θητεία του, την οδήγησε στην κατάκτηση 2 Πρωταθλημάτων, 2 Κυπέλλων και 2 Λιγκ Καπ Ελλάδας.

Με ιδιαίτερη χαρά, τον καλοσωρίζουμε και πάλι στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Δημήτρης Καζάζης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αποτελεί τιμή και μεγάλη χαρά το γεγονός ότι επιστρέφω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι η ομάδα στην οποία νιώθω πολύ χαρούμενος και δυνατός και στόχος μου είναι, όπως και την προηγούμενη φορά στην πρώτη θητεία μου ως προπονητής στην ομάδα, να την επαναφέρουμε στην κορυφή. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε μια ομάδα για την οποία θα είναι υπερήφανος ο κόσμος και θα πετυχαίνει τους στόχους μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ