ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός - Άρης 2-3: Οι κιτρινόμαυρες υποχρέωσαν τις ερυθρόλευκες σε ήττα μετά από 735 μέρες

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης με μεγάλο όπλο την Μοντάνιο επιβλήθηκε με 3-2 σετ επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη και υποχρέωσε τις ερυθρόλευκες στην πρώτη τους εντός συνόρων ήττα μετά από 735 μέρες!

Μία σπουδαία νίκη πήρε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Volleyleague. Οι κιτρινόμαυρες με πρωταγωνίστρια την Μοντάνιο επιβλήθηκαν με 3-2 σετ στου Ρέντη και έβαλαν τέλος σε ένα τεράστιο ρεκόρ των ερυθρόλευκων.

Βλέπετε η προηγούμενη ήττα του Ολυμπιακού εντός συνόρων ήταν στις 22/10/2016.

Τότε και πάλι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 3-2 σετ από τον ΑΟ Θήρας στην Σαντορίνη. Έκτοτε μεσολάβησαν 735 μέρες μέχρι να ξαναγευτούν οι ερυθρόλευκες την ήττα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει πέρσι το πρωτάθλημα αήττητος, ενώ συνολικά το σερί του είχε φτάσει στο 51-0 στο ελληνικό πρωτάθλημα! Αν θέλουμε να βρούμε την τελευταία εντός έδρας ήττα των ερυθρόλευκων στις εγχώριες διοργανώσεις θα πρέπει να πάμε ακόμα πιο πίσω.

Η τελευταία εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού ήταν στις 8 Νοεμβρίου 2014 όταν είχε ηττηθεί με 3-0 σετ από τον Παναθηναϊκό για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Για να μην παιδεύεστε με τους υπολογισμούς έκτοτε έχουν περάσει 1449 μέρες. Έκτοτε ο Ολυμπιακός έχει χάσει άλλη μία φορά από τον Παναθηναϊκό στα πλει οφ τη σεζόν 2014-15 και ακόμα μία τη σεζόν 2015-16 από τον Πανναξιακό στη Νάξο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ