ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός - ΑΟ Θήρας: Τραυματίστηκε η Γιώτα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / FINAL-4 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΟ Θήρας η Κατερίνα Γιώτα τραυματίστηκε και αποχώρησε από την αναμέτρηση. (VIDEO)

Μία άτυχη στιγμή είχε η Κατερίνα Γιώτα στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΟ Θήρας. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ η κεντρική των ερυθρολεύκων αποχώρησε υποβασταζόμενη.

Για την ακρίβεια με το σκορ στο 15-17 η Κατερίνα Γιώτα έκανε επίθεση, όμως προσγειώθηκε άτσαλα στο αριστερό της πόδι κι αμέσως έπιασε το γόνατο της.

Στη συνέχεια αποχώρησε υποβασταζόμενη αρχικά για τον πάγκο και έπειτα πήγε στα αποδυτήρια μαζί με το ιατρικό τιμ των ερυθρολεύκων. Η Κατερίνα Γιώτα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή του τραυματισμού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ