ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός: Ανανέωσαν οι Ριζόπουλος και Στιβαχτής

VOLLEY LEAGUE / ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE / ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Στιβαχτή, αλλά και τον Δημήτρη Ριζόπουλο, οι οποίοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα ερυθρόλευκα.

Παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να είναι οι Δημήτρης Ριζόπουλος και ο Κώστας Στιβαχτής. Η ομάδα του Πειραιά έκανε γνωστό με ανακοίνωση ότι οι δύο παίκτες θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν της Volley League να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Κώστας Στιβαχτής θα παραμείνει για έκτη διαδοχική σεζόν στον Ολυμπιακό, ενώ ο διεθνής ακραίος, Δημήτρης Ριζόπουλος, θα βρίσκεται στον Πειραιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Ολυμπιακού και οι δηλώσεις των παικτών:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ριζόπουλο. Ο διεθνής ακραίος, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιοκαι θα παραμείνει στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του συλλόγου μας.

Στις δηλώσεις στοolympiacossfp.grμετά την ανανέωση της συνεργασίαςο Δημήτρης Ριζόπουλος ανέφερε τα εξής:

"Είμαι χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου. Ευχαριστώ όλους όσους δουλεύουν για τον σύλλογο και φυσικά τους φιλάθλους για την στήριξη τους προς την ομάδα. Ακόμα και στην παγκόσμια κρίση της πανδημίας ο Ολυμπιακός παραμένει το πιο ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για έναν αθλητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά, ώστε όλοι οι τίτλοι να επιστρέψουν εκεί που αξίζουν, στην ομάδα μας".

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Στιβαχτή. Ο διεθνής πασαδόρος, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιοκαι θα παραμείνει για έκτη διαδοχική σεζόν στο σύλλογό μας.

Στις δηλώσεις του στοolympiacossfp.grμετά την ανανέωση της συνεργασίαςο Κώστας Στιβαχτής ανέφερε τα εξής:

"Είναι τιμή μου που για έκτη συνεχόμενη χρονιά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μου δείχνουν εμπιστοσύνη και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ευελπιστώ να έχουμε υγεία ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα πετύχει τους στόχους της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Έκλεισε στους ξένους με τον Φρομ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ