ΒΟΛΕΪ

Ολοκλήρωσε το "μπαμ" με Μπρουνίνιο η Λούμπε

Brazil's Bruno Rezende celebrates during a men's preliminary volleyball match against Canada at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, Aug. 9, 2016. (AP Photo/Jeff Roberson)
Brazil's Bruno Rezende celebrates during a men's preliminary volleyball match against Canada at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, Aug. 9, 2016. (AP Photo/Jeff Roberson) AP

Ο Μπρούνο Ρεζέντε ανακοινώθηκε από τη Λούμπε Τσιβιτανόβα ενισχύοντας κι άλλο την ιταλική ομάδα ενόψει της νέας περιόδου!

Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή στο ευρωπαϊκό βόλεϊ ολοκληρώθηκε και τυπικά. Ο Μπρούνο Ρεζέντε του χρόνου θα παίζει με τη φανέλα της Λούμπε Τσιβιτανόβα η οποία ανακοίνωσε τον 31χρονο Βραζιλιάνο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τις τελευταίες ημέρες η συγκεκριμένη μεταγραφή πέρασε από πολλές φάσεις παρά το γεγονός ότι ο Ρεζέντε από τις 23 Μαρτίου έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Λούμπε.

Ο λόγος που ο Βραζιλιάνος πασαδόρος είχε προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση ήταν οι κακές σχέσεις που είχε με τον Στοΐτσεφ. Ο Βούλγαρος έφυγε όμως από τη Μόντενα και η διοίκηση της ομάδας προσπάθησε να βρει τρόπο να πείσει τον παίκτη να παραμείνει. Μάλιστα, υπήρξαν και δηλώσεις του Μπρουνίνιο ότι οι δύο ιταλικές ομάδες βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις μπας και βρεθεί κάποια λύση.

Τελικά, ο Μπρούνο Ρεζέντε πείστηκε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λούμπε, την ώρα που ο μέχρι πρότινος πασαδόρος της, Κρίστενσον, θα μετακομίσει όπως όλα δείχνουν στην Μόντεν. Την ίδια ώρα ο Τσβετάν Σοκόλοφ για τα επόμενα τρία χρόνια θα αγωνίζεται στη Λούμπε. Ο Βούλγαρος διαγώνιος θα μπει βέβαια στο χειρουργείο για να αποκαταστήσει τη ζημιά που έχει πάθει στο δεξί γόνατο με την επιστροφή του στα γήπεδα να υπολογίζεται για τον Δεκέμβριο του 2018.

Επιπρόσθετα, περιμένουμε την έκβαση της υπόθεσης του Χιντάλγκο αφού εάν αποκτήσει και αυτόν η Λούμπε αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τις ισορροπίες.

Photo credits: AP Photo/Jeff Roberson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ