ΒΟΛΕΪ

Οι δύο όμιλοι του Final 6 του Παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ

Italy players celebrate after winning a Volleyball Men's World Championship match between Italy and Japan, in Rome, Sunday, Sept. 9, 2018. Italy won 3-0. (AP Photo/Andrew Medichini)
Italy players celebrate after winning a Volleyball Men's World Championship match between Italy and Japan, in Rome, Sunday, Sept. 9, 2018. Italy won 3-0. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Βραζιλία, Ρωσία, ΗΠΑ και Πολωνία, Σερβία, Ιταλία είναι οι δύο όμιλοι του final-6 του παγκοσμίου πρωταθλήματος, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο.

Οι έξι ομάδες που προκρίθηκαν από την δεύτερη φάση χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τριών από τους οποίους μετά θα προκύψουν οι ομάδες των ημιτελικών και στη συνέχεια οι δύο του μεγάλου τελικού.

Υπενθυμίζουμε ότι την πρόκριση για τα ημιτελικά θα πάρουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο με την κατάταξη των ομάδων να παίζει ρόλο για τη συνέχεια.

Αυτό συμβαίνει διότι για τα ζευγάρια των ημιτελικών δεν θα γίνε εκ νέου κλήρωση, αλλά οι ομάδες θα παίξουν χιαστί. Δηλαδή, ο πρώτος του ομίλου I θα παίξει με το δεύτερο του ομίλου J και ο δεύτερος του ομίλου I με τον πρώτο του J.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι όλες οι ομάδες μετακόμισαν στο Τορίνο και οι αγώνες θα γίνουν στο "Pala Alpitour" χωρητικότητας 15.000 θέσεων.

Ι' όμιλος: Βραζιλία, Ρωσία, ΗΠΑ

J' όμιλος: Πολωνία, Σερβία, Ιταλία

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΙΛΩΝ

Ι' όμιλος

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

18.00: Βραζιλία - Ρωσία

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

18.00: ΗΠΑ - Ρωσία

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

18.00: Βραζιλία - ΗΠΑ

J' όμιλος

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

22.15: Ιταλία - Σερβία

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

21.30: Πολωνία - Σερβία

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

22.15: Ιταλία - Πολωνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ