ΒΟΛΕΪ

Οι 16 που συνεχίζουν στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

VOLLEY LEAGUE / ΚΥΖΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / ΚΥΖΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Mε τη νίκη της Σερβίας επί της Ρωσίας στο τάι μπρέικ ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του 19ου παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν, αναλόγως την κατάταξή τους, χωρίστηκαν σε 4 νέους ομίλους των 4 ομάδων.

Mε τη νίκη της Σερβίας επί της Ρωσίας στο τάι μπρέικ ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του 19ου παγκοσμίου πρωταθλήματος. Αήττητη στην κορυφή για την οικοδέσποινα Ιταλία στον Α' όμιλο, η Βραζιλία στον Β' όμιλο τερμάτισε στο φινάλε στην πρώτη θέση υπερτερώντας της Ολλανδίας και της Γαλλίας στην τριπλή ισοβαθμία, 5Χ5 για ΗΠΑ και Πολωνία σε Γ' και Δ' όμιλο αντίστοιχα.

Μιλάνο και Μπολόνια από πλευράς Ιταλίας θα φιλοξενήσουν τον Ε' (Φινλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Ρωσία) και F' όμιλο (Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Σλοβενία). Σόφια και Βάρνα είναι οι οικοδέσποινες πόλεις στη Βουλγαρία για τον G' (Βουλγαρία, Καναδάς, ΗΠΑ, Ιράν) και H' όμιλο (Αργεντινή, Γαλλία, Πολωνία, Σερβία).

Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν, αναλόγως την κατάταξή τους, χωρίστηκαν σε 4 νέους ομίλους των 4 ομάδων και οι 4 πρώτοι και οι 2 καλύτεροι δεύτεροι προκρίνονται στο final-6.

Ε' όμιλος (Μιλάνο - Ιταλία): Φινλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Ρωσία

F' όμιλος (Μπολόνια - Ιταλία): Αυστραλία, Βέλγιο, Βραζιλία, Σλοβενία

G' όμιλος (Σόφια - Βουλγαρία): Βουλγαρία, Καναδάς, ΗΠΑ, Ιράν

H' όμιλος (Βάρνα - Βουλγαρία): Αργεντινή, Γαλλία, Πολωνία, Σερβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ