ΒΟΛΕΪ

Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει τους αντιπάλους του στο Champions League

Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει τους αντιπάλους του στο Champions League

Οι φίλοι του βόλεϊ αναμένεται σήμερα (17:00) να παρακολουθήσουν την κλήρωση των ομίλων του CEV Champions League 2018, που θα διεξαχθεί στη Μόσχα. Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει τους αντιπάλους του.

Χιλιάδες οπαδοί του βόλεϊ σε ολόκληρο τον κόσμο, αναμένεται να παρακολουθήσουν την κλήρωση των ομίλων του CEV Champions League 2018, που θα διεξαχθεί στη Μόσχα, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν 20 ομάδες, μεταξύ των οποίων και οι οκτώ που προκρίθηκαν στο δεύτερο και στον τρίτο γύρο, δημιουργώντας πέντε ομίλους (A-B-C-D-E) των τεσσάρων ομάδων.

Το τέταρτο γκρουπ περιλαμβάνει τις οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν από τον 3ο προκριματικό γύρο, οι οποίες είναι η Lokomotiv NOVOSIBIRSK (RUS), ηSir Colussi Sicoma PERUGIA (ITA), ηFenerbahce SK ISTANBUL (TUR), ηJASTRZEBSKI Wegiel (POL), ηTOULOUSE VB (FRA), ηNOLIKO MAASEIK (BEL), ηVfB FRIEDRICHSHAFEN (GER)και ηFord Levoranta SASTAMALA (FIN). Οι τρεις από αυτές θα μεταφερθούν στο 3ο γκρουπ.

Το τρίτο γκρουπ περιλαμβάνει καλύτερες ομάδες των ομοσπονδιών που κατατάσσονται στις θέσεις 3-4 στον τελευταίο πίνακα κατάταξης των ευρωπαϊκών κυπέλλων, την PGE Skra BELCHATOW (POL) και τηνArkas IZMIR (TUR), καθώς επίσης και τιςτρεις ομάδες του 4ου γκρουπ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ, με τις πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες ομάδεςτων ομοσπονδιών που κατατάσσονται στις θέσεις 1-2 στον τελευταίο πίνακα κατάταξης των ευρωπαϊκών κυπέλλων (Ρωσία και Ιταλία) και τις πρωταθλήτριες ομάδες της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ελλάδας. Το γκρουπ απαρτίζεται από τηνDinamo MOSCOW (RUS), τηνTRENTINO Diatec (ΙΤΑ), τηνBERLIN Recycling Volleys (GER), τηνKnack ROESELARE (BEL),και τονΠΑΟΚ (GRE).

Στο πρώτο γκρουπ συμπεριλήφθηκαν οι πρωταθλήτριες ομάδες των ομοσπονδιών που κατατάσσονται στις θέσεις 1-5 στον τελευταίο πίνακα κατάταξης των ευρωπαϊκών κυπέλλων, δηλαδήZenit KAZAN (RUS),Cucine Lube CIVITANOVA (ITA),Zaksa KEDZIERZYN-KOZLE (POL),Halkbank ANKARA (TUR)καιCHAUMONT VB 52 Haute Marne (FRA).

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι YouTube της CEV , στο Facebook και στο LAOLA1.tv , αλλά και το COSMOTE SPORT 7 HD .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ