ΒΟΛΕΪ

Ο Ολυμπιακός στο Τουρ για τα δύο σετ της πρόκρισης

CEV CHALLENGE CUP / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÔÏÕÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ολυμπιακός βόλεϊ EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ της Τρίτης (19/12, 21.00) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Τουρ με τους ερυθρόλευκους να είναι δύο σετ μακριά από τους "16" του Τσάλεντζ Καπ.

Στη Σάλα Ρόμπερτ Γκρενό ο Ολυμπιακός θα δώσει την Τρίτη 19/12 (21.00) τη ρεβάνς με την γαλλική Τουρ στη ρεβάνς της φάσης των «32» του Τσάλεντζ Καπ. Ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα νίκησε με 3-0 σετ και για να προκριθεί χρειάζεται δύο σετ. Σε περίπτωση πρόκρισης ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Λοκομοτίβ Μπακού - Φόντε Μπαστάρντο Αζόρες.

Στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ, ενώ η ρεβάνς έχει φορτιστεί από τα όσα έγιναν με τη συμπεριφορά του Καμερουνέζου βολεϊμολίστα Νάθαν Βουνεμπάινα ο οποίος υποστήριξε πως έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Οι ισχυρισμοί του δεν επιβεβαιώθηκαν από τους διαιτητές και τους παρατηρητές και η CEV δεν υιοθέτησε τις ακραίες καταγγελίες των Γάλλων.

Ενόψει του επαναληπτικού με την Τουρ, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Μετά από όσα συνέβησαν τις δυο τελευταίες εβδομάδες και τα πράγματα εκτός αθλητισμού που επιχείρησαν να μας αποπροσανατολίσουν, με την Τουρ να επιτίθεται στο σύλλογο μας χωρίς λόγο και στην Ελλάδα σαν χώρα επίσης, έφτασε η στιγμή για τον επαναληπτικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε το παιχνίδι με όλη την «ερυθρόλευκη» καρδιά μας! Θα αγωνιστούμε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση για να έχουμε την καλύτερη εκδοχή ως ομάδα. Όλα τα μέλη του Ολυμπιακού το αξίζουν μετά από όλες αυτές τις επιθέσεις που κάποιος είπε για αυτούς και για τον Ολυμπιακό σαν σύλλογο".

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε το βράδυ της Δευτέρας στο Τουρ και έκανε την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα όπου είναι αναρτημένο ένα μεγάλο πανό που γράφει «όχι ατιμωρησία στους ρατσιστές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ