ΒΟΛΕΪ

"Ο Ολυμπιακός πέτυχε λόγω της διοίκησής του"

"Ο Ολυμπιακός πέτυχε λόγω της διοίκησής του"

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού απέμεινε τα εύσημα η Μπούλα Τουρσούγκα για τις επιτυχίες που έχει η ομάδα την τελευταία 8ετία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού απέμεινε τα εύσημα η Μπούλα Τουρσούγκα για τις επιτυχίες που έχει η ομάδα την τελευταία 8ετία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η κ. Τουρσούγκα την Κυριακή (15/4) βρέθηκε στο "Μελίνα Μερκούρη" για να βραβεύσει την πασαδόρο και αρχηγό της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Στέλλα Χριστοδούλου, MVP της 22ης αγωνιστικής της Volleyleague.

"Όταν μια διοίκηση ξέρει να στηρίζει ένα τμήμα θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Αυτό κάνει εδώ και χρόνια η διοίκηση του Ολυμπιακού και πλέον γεύεται τους καρπούς των προσπαθειών της", σχολίασε στο www.volleyball.gr η κ. Τουρσούγκα, η οποία είχε την ευκαιρία να ξανασυναντήσει όλες τις Ελληνίδες παίκτριες του πρωταθλητή Ευρώπης.

"Χάρηκα πολύ που τις ξαναείδα από κοντά. Τις γνωρίζω όλες από τον Ηρακλή Κηφισιάς, το Μαρκόπουλο, την Εθνική Κορασίδων και χαίρομαι που έχουν αυτή την εξέλιξη".

Η πρώην διεθνής παίκτρια του ΖΑΟΝ και του Παναθηναϊκού ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο ματς από την Μπούρσα στο "Μελίνα Μερκούρη" δεν απογοητεύθηκε. "Εγώ ήμουν σίγουρη ότι τα κορίτσια θα τα καταφέρουν. Το ήθελαν περισσότερο και φαινόταν στα πρόσωπά τους. Πιστεύω ότι αν είχαν μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα ο ευρωπαϊκός τίτλος θα ερχόταν πιο εύκολα. Η ομάδα «πέταγε» και αυτό βγήκε στην Τουρκία".

Για την Στέλλα Χριστοδούλου η κατάκτηση του τίτλου της MVP στην Ευρώπη ήταν φυσική συνέχεια. "Το κορίτσι αυτό έχει οικογενειακό DNA πρωταθλήτριας. Έχει αθλητική παιδεία, ξέρει να διαχειρίζεται την ομάδα και της αξίζουν συγχαρητήρια".

Όσο για τον επικείμενο διαφαινόμενο τελικό Ολυμπιακός-Άρης; "Μακάρι να δούμε καλά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί. Φέτος δεν μπορεί να συγκριθεί καμία ομάδα μαζί του".

Για επίλογο η κ. Τουρσούγκα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Παναθηναϊκό τον οποίο υπηρέτησε και ως αθλήτρια, αλλά και ως παράγοντας δίπλα στον κ. Κολοβό. "Δεν νοείται ρε παιδιά να μην υπάρχει Παναθηναϊκός. Όχι να μην υπάρχει στην μεγάλη κατηγορία, αυτό δεν είναι συζητήσιμο. Να μην είναι στους τίτλους, αυτό δεν γίνεται…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ