ΒΟΛΕΪ

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το αήττητο ρεκόρ του Ηρακλή

VOLLEY LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Ολυμπιακός επικράτησε επί της ΑΕ Κομοτηνής με 3-1 σετ και έφτασε τις 32 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ηρακλή μετά από 12 χρόνια.

O Oλυμπιακός νίκησε με 3-1 σετ τον ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνή σε αγώνα που άνοιξε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League και σημείωσε την δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν την 32η σερί νίκη τους στην κατηγορία και ισοφάρισαν το ιστορικό ρεκόρ που κατείχε ο Ηρακλής.

Ο Ολυμπιακός έχει 30 νίκες από το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18 και εφέτος έχει σημειώσει δύο νίκες.

Ο Ηρακλής τελείωσε αήττητος το πρωτάθλημα της περιόδου 2004-05 πετυχαίνοντας 22 νίκες στην κανονική περίοδο, έξι στην ημιτελική φάση και άλλες τρεις στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι όμως ήταν εκείνοι που σταμάτησαν το ρεκόρ του αφού στη δεύτερη αγωνιστική επιβλήθηκαν με 3-1 επί του γηραιού στο κλειστό του Ρέντη.

Τώρα ο Ολυμπιακός έφτασε και εκείνος τις 32 νίκες και την επόμενη αγωνιστική που αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει νέο ρεκόρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ