ΒΟΛΕΪ

Ο Νγκαμπέτ κυκλοφόρησε νέο CD με τραγούδι για τον Εμπίντ

France's Earvin Ngapeth celebrates during a men's preliminary volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Matt Rourke)
France's Earvin Ngapeth celebrates during a men's preliminary volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Matt Rourke) AP

Ο ιδιόρρυθμος Γάλλος ακραίος Έρβιν Νγκαμπέτ, ξανάπιασε το τραγούδι, κυκλοφόρησε νέο CD στο οποίο συμπεριλαμβάνετε τραγούδι για τον σταρ των Σίξερς, Ζοελ Εμπίντ. (VIDEO)

Για την ιδιαίτερη περίπτωση του Έρβιν Νγκαμπέτ έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, ενώ στο αφιέρωμα που του είχαμε κάνει πριν από περίπου δύο χρόνια είχαμε αναφερθεί στην αγάπη που έχει για το τραγούδι, αλλά και στο γεγονός ότι είχε βγάλει το δικό του CD.

Η αγάπη του Γάλλου σούπερ σταρ για τη μουσική εκφράστηκε μέσα από το νέο του CD το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες.

Μόνο που αυτός περιέχει μία έκπληξη. Το περασμένο καλοκαίρι είχε κυκλοφορήσει ένα τραγούδι του Νγκαμπέτ για τον... φίλο του Ζοέλ Εμπίντ το οποίο τελικά μπήκε στο νέο CD του Γάλλου σούπερ σταρ του βόλεϊ. Ο 27χρονος ακραίος της Ζενίτ και ο σέντερ των Σίξερς κατάγονται αμφότεροι από το Καμερούν, ενώ ο Εμπίντ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για το βόλεϊ.

Το αποτέλεσμα αυτή της σχέσης είναι το τραγούδι με τίτλο "Ζοέλ Εμπίντ" το οποίο υπάρχει στο νέο CD του Γάλλου και μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ του ακριβώς από κάτω.

Photo credits: AP Photo/Matt Rourke

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ