ΒΟΛΕΪ

Ο Κουβανός κεντρικός, Λιβάν Οσόρια Ροντρίγκες, στον Ολυμπιακό!

Ο Κουβανός κεντρικός, Λιβάν Οσόρια Ροντρίγκες, στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή Κουβανό κεντρικό, Λιβάν Οσόρια Ροντρίγκες. Είναι πάνω από 50 φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του, ενώ έκανε δηλώσεις στο σάιτ του Ερασιτέχνη.

Η μετεγγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού στο βόλεϊ ανδρών συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό (έχουν ήδη αποκτηθεί οι Αγκάμεζ, Φράγκος και Στεφάνου), με στόχο την επιστροφή στην κορυφή έπειτα από δυο χρόνια κυριαρχίας του ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη προχώρησε σε συμφωνία με τον 22χρονο Κουβανό κεντρικό, Λιβάν Οσόρια Ροντρίγκες, ο οποίος είναι πάνω από 50 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε, έπαιζε στο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Έχει ύψος 2.01 μ. και ζυγίζει 96 κιλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή Κουβανό κεντρικό Livan Osoria Rodriguez.

Ο Livan Osoria Rodriguez, είναι γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1994, έχει ύψος 2.01 μ. και ζυγίζει 96 κιλά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Αργεντινή με την Club Obras Sanitarias (San Juan). Είναι διεθνής από το 2011 και μετράει περισσότερες από 50 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κούβας.

Στην πρώτη του δήλωση ως αθλητής του Ολυμπιακού, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας ο Livan Osoria Rodriguez τόνισε τα εξής:

«Μόλις πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του κ. Γκουλινέλι δέχτηκα αμέσως την πρόταση. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες οργανωτικά και αγωνιστικά στην Ευρώπη και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με αμέτρητους τίτλους. Έρχομαι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε όλους του τίτλους στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ