ΒΟΛΕΪ

Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στο Final 4 με εμφάνιση κατά του ρατσισμού

Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στο Final 4 με εμφάνιση κατά του ρατσισμού

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ηρακλή θα αγωνιστεί στο Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών με εμφανίσεις που θα έχουν μήνυμα κατά του ρατσισμού στηρίζοντας έτσι τον Μπάρι Φέργκιουσον.

Στο ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ ο Μπάρι Φέργκιουσον κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης εις βάρος του. Από την πρώτη στιγμή όλα τα μέλη του τμήματος βόλεϊ του γηραιού εξέφρασαν την στήριξή τους στον κεντρικό από τις Μπαχάμες.

Μάλιστα, στο Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιεράπετρα (19-20/4) ο Ηρακλής θα αγωνιστεί με εμφανίσεις που θα έχουν μήνυμα κατά του ρατσισμού στηρίζοντας έτσι τον Μπάρι Φέργκιουσον.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη σελίδα της η ομάδα του γηραιού: "Μετά την ρατσιστική επίθεση κατά του αθλητή Μπάϊρον Φέργκιουσον η ομάδα μας αποφάσισε να κατέβει στο Final-4 με μια ιδιαίτερη φανέλα θέλοντας να περάσει το δικό της ισχυρό κοινωνικό μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Συγκεκριμένα στο μπροστινό μέρος της φανέλας θα υπάρχει το μότο :"είμαστε όλοι Φέργκιουσον" ενώ το πίσω μέρος θα αναφέρει: "Πες όχι στον ρατσισμό".

Η παρουσίαση της νέας στολής θα γίνει σήμερα το βράδυ στις 11:45 στην τεχνική συνάντηση της ομάδας στην Ιεράπετρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ