ΒΟΛΕΪ

Ντέρμπι στο PAOK Sports Arena

Ντέρμπι στο PAOK Sports Arena
INTIME SPORTS

Ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (20.00) στη Volleyleague με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Παμβοχαϊκό.

Με μία ακόμα σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του νταμπλούχου ΠΑΟΚ και του Παμβοχαϊκού που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports-1 και κρύβει τον oικογενειακό «εμφύλιο» Δημήτρη και Νικήτα Εφραιμίδη συνεχίζεται την Κυριακή η εξ αναβολής 1η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» (15/11, 20.00, Νovasports-1, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης).

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει δύσκολη εβδομάδα με εντός έδρας αγώνες κόντρα στον Παμβοχαϊκό, την Τρεντίνο και εκτός έδρας στη Λαμία. Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ η διοίκηση έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Η 7η κόντρα Δημήτρη - Νικήτα

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης (ακραίος του ΠΑΟΚ) και ο Νικήτας Εφραιμίδης (λίμπερο του Παμβοχαϊκού) θα δώσουν την 7η μονομαχία τους στην Volley League. Στις προηγούμενες ο Δημήτρης έχει πανηγυρίσει 4 φορές και ο Νικήτας 2 φορές. Όπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης, οι γονείς τους Δήμητρα και Παναγιώτης πάντα τέτοια μέρα μπαίνουν σε δίλημμα: «Δεν ξέρουν ποιον να υποστηρίξουν αλλά συνήθως είναι με την πιο αδύναμη ομάδα. Θεωρητικά εμείς είμαστε το φαβορί και ο Παμβοχαϊκός είναι ο πιο αδύναμος οπότε θα είναι με το μέρος του Νικήτα», λέει με χιούμορ ο Δημήτρης την ώρα που έψαχνε να αγοράσει επιγονατίδες για τον αδελφό του που μέσα από το πούλμαν του Παμβοχαικού του έδωσε παραγγελία για να του αγοράσει τις αγαπημένες του επιγονατίδες.

«Δεν θα νικήσουμε εύκολα. Θα ζοριστούμε γιατί ο Παμβοχαϊκός έχει δυναμώσει πολύ και έχει πολύ καλή ομάδα. Εμείς όμως έχουμε άλλους στόχους και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη. Θέλουμε να μείνουμε αήττητοι στο πρωτάθλημα και να τονωθεί το ηθικό μας πριν την Τρεντίνο», είπε ο Δημήτρης.

Ο Νικήτας Εφραιμίδης είπε από την πλευρά του: «Σίγουρα υπάρχει φαβορί και αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. Κι εμείς έχουμε καλή ομάδα και στην καλή μας μέρα μπορούμε να του κάνουμε τη ζημιά. Θέλουμε να μας βγει η τακτική μας, μετά όλα μπορούν να γίνουν. Με τον Δημήτρη ήμασταν 7 χρόνια μαζί στον Ηρακλή και τώρα παίζουμε για 7η φορά αντίπαλοι. Είμαστε πολύ δεμένοι σαν οικογένεια και σαν αδέλφια αλλά στον αγώνα θέλει ο καθένας τη νίκη».

Πρόβλημα με Τζορτζ

Στον Παμβοχαϊκό προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον τραυματισμό του Τζορτ Παπαδόπουλου στον μέσο δάκτυλο του χεριού του. Ο ελληνοαμερικανός έβγαλε το δάκτυλο του στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Μικρό προβάδισμα ο Παμβοχαϊκός

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν δώσει 13 αγώνες με τον Παμβοχαϊκό να προηγείται στις νίκες με 7-6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ