Ναράνχο: "Παλέψαμε ως μεγάλη ομάδα"

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο Eurovolley με 3-0 σετ από την Τουρκία, όμως ο Γκιγιέρμε Ναράχο έμεινε ικανοποιημένος από τις αθλήτριες του.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των γυναικών στην πρεμιέρα της στο Eurovolley ήταν από την αρχή δύσκολη. Η ήττα με 3-0 σετ από την Τουρκία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εντός προγράμματος αφού η διαφορα δυναμικότητας είναι μεγάλη.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν θετικά στοιχεία, όπως η εικόνα της Εθνικής στα δύο πρώτα σετ.

Σε αυτήν στάθηκε και ο Γκιγιέρμε Ναράνχο (προπονητή Εθνικής γυναικών): "Παίξαμε εξαιρετικά τα δύο πρώτα σετ, κόντρα στους διοργανωτές και σε γεμάτο γήπεδο. Παλέψαμε ως μεγάλη ομάδα αλλά είχαν χιλιάδες κόσμο στο πλευρό τους και να τους υποστηρίζουν. Οι αθλήτριες της Τουρκίας παίζουν σε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και του κόσμου, έχουν ύψος που εμείς υστερούμε. Είμαι όμως πολύ ικανοποιημένος και κάναμε αυτό που θέλαμε. Να ανταγωνιστούμε μία πολύ καλή ομάδα στην έδρα της, χάσαμε προφανώς αλλά πλέον πρέπει να το ξεχάσουμε το παιχνίδι.

Η Γαλλία είχε δύο αναπάντεχους πόντους κόντρα στην Βουλγαρία, οπότε για εμάς το παιχνίδι είναι σημαντικό να πάρουμε τρεις βαθμούς. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε την Γαλλία, ίσως θα μπορέσουμε να επικρατήσουμε και της Βουλγαρίας και να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση. Είναι βέβαια πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε έξυπνα".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS