ΒΟΛΕΪ

Να βάλει βάσεις πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup ο Ολυμπιακός

VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό τουChallenge Cup, η ομάδαβόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Σουργκούτ στη Ρωσία (14/3 16:00).

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Σουργκούτ στη Ρωσία (14/3 16:00), στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των "4" της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται από την Δευτέρα τα ξημερώματα στη ρωσική πόλη και η προετοιμασία τους ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα με τον προπονητή, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Η δεύτερη αναμέτρηση που θα κρίνει και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη (21/3) στις 19:00, στο Κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".

Ο Ολυμπιακός μετράει έντεκα παρουσίες σε Final-4 ευρωπαϊκών διοργανώσεων, προσθέτοντας ακόμα μια φέτος με τη συμμετοχή του στους διπλούς ημιτελικούς, οι οποίοι καθιερώθηκαν στο Challenge Cup και στο CEV Cup το 2010.

Αναλυτικά, η αποστολή των "ερυθρόλευκων" αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ