ΒΟΛΕΪ

Να βάλει βάσεις πρόκρισης με την Τουρ στο Ρέντη

CHALLENGE CUP / ΟΣΦΠ - ΙΝΕΓΚΟΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHALLENGE CUP / ΟΣΦΠ - ΙΝΕΓΚΟΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την πρόκριση επί της Ινεγκόλ στη φάση των "32" του CEV Challenge Cup, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται με αντίπαλο την γαλλική Τουρ (6/12, 18:00).

Μετά την πρόκριση επί της Ινεγκόλ στη φάση των "32" του CEV Challenge Cup, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζονται. Αντίπαλος στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους "16" της διοργάνωσης η γαλλική Τουρ, την οποία υποδέχεται την Τετάρτη (6/12) στις 18:00 (CosmoteSport6 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη, "Μ.Μερκούρη" στην πρώτη μονομαχία των δυο ομάδων.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν με απογευματινή προπόνηση (5/12) την προετοιμασία τους για το σημαντικό και δύσκολο αγώνα με την Τουρ και θα την ολοκληρώσουν με πρωινό χαλάρωμα ανήμερα του αγώνα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την "ερυθρόλευκη" αποστολή για το παιχνίδι με την Τουρ αποτελούν οι: Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Ζουπάνης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Άκης Δαρίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευάς Τσέλιος, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.

Μπενίτεθ: "Να κερδίσουμε μπροστά στους φιλάθλους μας"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μίλησε στο osfp.gr ενόψει της αναμέτρησης με την Τουρ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (6/12, 18:00): "Αύριο επιστρέφουμε για να παίξουμε στο Challenge Cup. Θα είναι ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες της Τουρ έχουν εμπειρία από τέτοιου είδους παιχνίδια και την ποιότητα για να παίξουνε καλά. Για εμάς είναι σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα δουλεύει καλά και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε μπροστά στους φιλάθλους μας".

Ντρζίζγκα: "Το ευρωπαϊκό μας ταξίδι συνεχίζεται"

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Το ευρωπαϊκό μας ταξίδι συνεχίζεται μετά από την πρόκριση κόντρα στην Ινεγκόλ. Απέναντι στην Τουρ θα διεκδικήσουμε τη νίκη και ελπίζουμε ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν μετά και το δεύτερο παιχνίδι στη Γαλλία. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς η διάκριση στην Ευρώπη και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα της έδρας για να φτάσουμε στη νίκη την Τετάρτη. Περιμένουμε την στήριξη των οπαδών μας οι οποίοι μας βοήθησαν και στο παιχνίδι με την Ινεγκόλ".

*Στην αναμέτρηση με την Τουρ, ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ