ΒΟΛΕΪ

Μπρουκς: "Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλους στόχους"

Μπρουκς: "Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλους στόχους"

Ο Ελληνοκουβανός προπονητής, Φρέντι Μπρουκς, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ, στον Χόρχε Ελγκέτα, στον Ερνάρντο Γκόμεζ και στους φιλάθλους.

Ο Φρέντι Μπρουκς είναι και επίσημα ο βοηθός του Χόρχε Ελγκέτα στον πάγκο των πρωταθλητών. Ο Ελληνοκουβανός προπονητής, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Τ.Α.Π., αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ, στον Χόρχε Ελγκέτα, στον Ερνάρντο Γκόμεζ και στους φιλάθλους του "Δικεφάλου του Βορρά".

Οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή στον ΠΑΟΚ…

"Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του ΠΑΟΚ, κ. Χόρχε Ελγκέτα, όπως επίσης και τη Διοίκηση της ομάδας για την επιλογή τους προς το πρόσωπό μου. Δεν μπορούσα να πω όχι σε μια τέτοια πρόταση. Η ομάδα είναι η μεγαλύτερη του ελληνικού βόλεϊ, τα τελευταία χρόνια, και έχει μεγάλους στόχους. Θα προσπαθήσω να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες και να βοηθήσω όσο μπορώ, στην κατάκτηση όλων αυτών των στόχων".

Για τον Χόρχε Ελγκέτα…

"Με τον προπονητή γνωριζόμαστε από τις εθνικές ομάδες, όπου βρεθήκαμε αρκετές φορές αντίπαλοι, όπως επίσης και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και πιστεύω θα συνεργαστούμε άψογα και στον πάγκο".

Για τον Γκόμεζ…

"Είναι ένας αξιόλογος παίκτης μέσα και έξω από το γήπεδο, σε κάθε ομάδα που έχει συνεργαστεί, και πιστεύω ότι η διοίκηση έκανε το σωστό που περίμενε την επιστροφή του. Γυμνάζεται εντατικά και είναι σε πολύ καλό δρόμο".

Για τους φιλάθλους…

"Είναι ένα τεράστιος λαός, με πολύ πάθος. Θέλουμε να μας στηρίζουν σε κάθε αγώνα, διότι, όπως έχει αποδειχθεί, η φωνή τους δίνει δύναμη στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ