ΒΟΛΕΪ

Μπόσκαν: "Ήρθαμε για να κερδίσουμε"

VOLLEY LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν τόνισε ότι η ομάδα του κατέβηκε στον αγώνα με μοναδικό στόχο τη νίκη κάτι που κατάφερε και έστειλε τους τελικούς σε πέμπτο ματς.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και φυσικά από τη νίκη με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena δήλωσε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν. Ο Σέρβος κόουτς στάθηκε στη συγκέντρωση των παικτών του και το γεγονός ότι ακολούθησαν την τακτική που είχε σχεδιαστεί.

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: "Ήρθαμε σήμερα εδώ όχι απλά για να παίξουμε, αλλά για να νικήσουμε. Θέλαμε να παίξουμε καλά, να ακολουθήσουμε την καλή δική μας τακτική. Ήμασταν έτοιμοι σε όλους τους τομείς, στην τακτική, πνευματικά και σωματικά και τα καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί στο 5ο ματς, να κάνουμε το ίδιο καλό παιχνίδι σε όλους τους τομείς και περιμένω τον κόσμο μας να έρθει στου Ρέντη και να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα".

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το πόσο έπαιξε ρόλο ο τραυματισμός του Στάροβιτς είπε: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, όμως την ιστορία την γράφουν όσοι παίζουν. Σίγουρα είναι μια σημαντική απώλεια. Στα προηγούμενα ματς σέρβιρε καλά και τελείωνε τις δύσκολες, χαλασμένες μπάλες κάτι που ήταν δύσκολο να το κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν. Σταδιακά προσαρμόστηκε και το μπλοκ μας, οπότε από τακτικής άποψης μπορούμε να πούμε ότι ήταν σημαντική η απουσία του Στάροβιτς".

Από την πλευρά του ο Τζάστιν Νταφ δήλωσε: "Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Διορθώσαμε πολλά πράγματα και περιορίσαμε τα λάθη. Τέτοια παιχνίδι ξεχωρίζουν τα αγόρια από τους άνδρες. Θα παίξουμε πόντο πόντο και στο τέλος ελπίζουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Περιμένουμε ένα τρελό παιχνίδι σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν μια προετοιμασία ψυχολογική. Να βγάλουμε στο τάραφλεξ όλη μας την ποιότητα".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ