ΒΟΛΕΪ

Μπενίτεθ: "Την Τετάρτη θέλω να δω γεμάτο το Ρέντη"

VOLLEY LEAGE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
VOLLEY LEAGE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, θέλει να δει γεμάτο γήπεδο στον τρίτο τελικό, ώστε να έρθει η νίκη και ο τίτλος, μίλησαν και οι Ανδρεάδης, Πετρέας για το 3-0 με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Το δεύτερο και αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 3-0 σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Πυλαία στον δεύτερο τελικό των playoffs.

Οι Πειραιώτες που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, έκαναν το 2-0 στη σειρά των τελικών και απέχουν μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτή θα διεκδικήσουν την Τετάρτη στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη για να επιστρέψουν στην κορυφή έπειτα από τρία χρόνια κυριαρχίας του ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το δεύτερο τελικό με τον ΠΑΟΚ, ήταν επιβλητικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Θεσσαλονικείς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: " Βρήκαμε έναν καλό ΠΑΟΚ απέναντι μας, αλλά ξέραμε ότι αυτό μπορούσε να συμβεί. Η απάντηση της ομάδας στο γήπεδο ήταν καλή. Κάνε ένα ακόμα βήμα για να κερδίσουμε τους τελικούς αλλά χρειάζεται ένα ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Την Τετάρτη θέλω να δω γεμάτο το Ρέντη με τους φιλάθλους μας για να μας βοηθήσουν και να απολαύσουν μαζί μας το παιχνίδι"

Ο κεντρικός των Πειραιωτών, Ανδρέας Ανδρεάδης, δήλωσε: "Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Όλα τα παιδιά βοήθησαν και έχουμε μεγάλες δυνατότητες στο γήπεδο. Πρέπει να προσέξουμε τώρα τα κενά διαστήματα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει την Τετάρτη να παίξει ελεύθερα με σκοπό να χαλάσει την φιέστα μας. Με την βοήθεια και του κόσμου μας που πρέπει να είναι κόσμιος, θα κάνουμε εμείς την δουλειά μας για να πάρουμε τον τίτλο".

Ο κεντρικός της ομάδας, Γιώργος Πετρέας, είπε: "Σήμερα (σ.σ. χθες) δεν παρουσιάσαμε τα κενά διαστήματα που κατά καιρούς έχουμε. Σε μία σειρά αγώνων και όχι σε παιχνίδι νοκ άουτ δείχνουμε την ποιότητά μας ως ομάδα. Την Τετάρτη θα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Ευελπιστούμε να έχουμε τον κόσμο μας και εμείς να κάνουμε αυτό που πρέπει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ