ΒΟΛΕΪ

Μουνιόθ: "Θέλουμε το Σάββατο να είμαστε ακόμα καλύτεροι"

VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 σετ τον Φοίνικα Σύρου και ισοφάρισε 1-1 την ημιτελική σειρά των playoffs της Volleyleague, με τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να εκφράζει την ικανοποίησή του και να περιμένει ακόμα καλύτερη εικόνα στο τρίτο ματς.

Ο Ολυμπιακός, παρουσιάζοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης και πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, επικράτησε με 3-0 σετ (22-25, 20-25, 19-25) του Φοίνικα Σύρου στον 2ο ημιτελικό των playoffs της Volleyelague, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά, και το Σάββατο (4/7), θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τους τελικούς.

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ παρουσιάστηκε καλύτερη σε σχέση με το πρώτο ματς, ήταν πιο συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση. Πλέον, θα κυνηγήσει να... ντουμπλάρει τις νίκες του στον 3ο ημιτελικό και να σφραγίσει το εισιτήριο για τους τελικούς, όπου θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 34ο πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά το ματς, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: "Πρώτα από όλα διορθώσαμε κάποια τεχνικά και τακτικά λάθη τα οποία κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά μέχρι το 23-21. Σήμερα πιάσαμε τη μίνιμουμ απόδοση ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Μετά τα τρία παιχνίδια που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής και με ζευγάρι του άλλου ημιτελικού, είδαμε ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε ακόμα καλύτερα από ότι παίξαμε σήμερα. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτόν θέλουμε να επιτύχουμε, αφού δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποια φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Θέλουμε το Σάββατο να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να περάσουμε στον τελικό. Η βελτίωση πρέπει να έρχεται και ομαδικά και ατομικά".

Ο Θοδωρής Βουλκίδης, δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr, τα εξής: "Στο πρώτο παιχνίδι θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ νευρικοί μέσα στο γήπεδο και δεν θεωρώ ότι ήταν… παικτικό το κομμάτι που χάσαμε. Ήμασταν όλη ομάδα νευρική, ασχολιόμασταν συνέχεια με το διαιτητή και κάναμε πάρα πολλά λάθη σε σχέση με τον αντίπαλο. Μετά από αυτό το ματς δεν είπαμε πολλά, αλλά από ότι είδαμε σήμερα στο παιχνίδι δείξαμε τη σοβαρότητα που έπρεπε και παίξαμε σαν Ολυμπιακός. Παίξαμε σαν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και δείξαμε τον εαυτό μας, που έπρεπε να δείξουμε και την Τρίτη, αλλά δεν τα καταφέραμε, για αυτό και πήγε 3-0 το ματς. Τώρα για το Σάββατο ελπίζω να πάει όπως σήμερα, να δείξουμε την σοβαρότητα που πρέπει, να κερδίσουμε με 3-0 και να περάσουμε στους τελικούς".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ