ΒΟΛΕΪ

Μουνιόθ: "Θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας"

VOLLEY LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στον πρώτο τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν πολύ καλά κατά διαστήματα.

Μετά από ένα ματς γεμάτο ανατροπές και εναλλαγές στην εικόνα των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-2 σετ επί του ΠΑΟΚ και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Volley League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε νικηφόρα τη σειρά. Είναι σημαντικό επίσης, ότι σε πολλά σημεία αγώνα παίξαμε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε στο σερβίς αλλά ελέγξαμε τις κρίσιμες καταστάσεις. Είδαμε και σήμερα ότι δεν παίζουμε μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά και σε άλλους παράγοντες. Θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας".

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: "Είναι σημαντικό πως μέσα από πολλές δυσκολίες κρατήσαμε αήττητη την έδρα μας και κάναμε το 1-0 στις νίκες. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε τον αγώνα. Κρατάμε τη νίκη. Ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα. Στο 4ο σετ συμπληρώθηκε ο προβλεπόμενος αριθμός αλλαγών αλλά όπως είδατε το διαχειριστήκαμε σωστά και βγάλαμε πολύ ενέργεια στο 5ο σετ και πήραμε τον αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ