ΒΟΛΕΪ

Με τον κόσμο του για τη νίκη με την Κράσνονταρ ο Ολυμπιακός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη πράξη των ημιτελικών του Challenge Cup παίζεται σήμερα (14/3 19:30), στο Κλειστό "Μ. Μερκούρη". Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται την Κράσνονταρ.

Η πρώτη πράξη των ημιτελικών του Challenge Cup παίζεται σήμερα (14/3 19:30), στο Κλειστό "Μ. Μερκούρη". Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται την Κράσνονταρ στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων στους "4" της διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκες" θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Η δεύτερη αναμέτρηση που θα κρίνει και την πρόκριση στον τελικό θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (21/3) στις 18:30, στη Ρωσία.

**Στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Εισιτήρια θα διατίθενται ανήμερα του αγώνα από το εκδοτήριο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:30, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ