ΒΟΛΕΪ

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ηρακλής

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ηρακλής
COPYRIGHT:MARY SAMIOTOU

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ηρακλή έχει μπροστά της δύο εβδομάδες ώστε να προχωρήσει σε διακανονισμούς για τα χρέη της αλλιώς δεν θα συμμετάσχει στη Volleyleague.

Άσχημα ήταν τα νέα από την ΕΕΑ για τον Ηρακλή. Παρά το γεγονός ότι στην επίσημη ανακοίνωσή της δεν υπήρχε καμία αναφορά για το θέμα του γηραιού η επιτροπή έδωσε στους ανθρώπους της ομάδας χρονικό περιθώριο μέχρι την έναρξη του Λιγκ Καπ ώστε να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

Ουσιαστικά η ΕΕΑ αναγνώρισε πως τα χρέη δεν αφορούν το ΓΣ Ηρακλής, αλλά το ΤΑΑ Ηρακλής και σε ενδεχόμενη χορήγηση άδειας στο νέο ΤΑΑ Ηρακλής που δημιουργήθηκε αυτό το καλοκαίρι υπήρχε κίνδυνος παραγραφής των χρεών και έτσι έδωσε ένα τελεσίγραφο στους ανθρώπους της ομάδας.

Η υπόθεση αφορά όλες τις περιπτώσεις που έχουν τελεσιδικήσει και μόνο αυτές. Έτσι, ο Ηρακλής έχει χρονικό περιθώριο μέχρι την έναρξη του Λιγκ Καπ είτε να ρυθμίσει είτε να αποπληρώσει τα χρέη που υπάρχουν προς τους αθλητές.

Η θέση του γηραιού σίγουρα είναι δύσκολη από την άλλη όμως υπήρχε σοβαρός κίνδυνος οι αθλητές να χάσουν τα λεφτά τους από τη δημιουργία του νέου ΤΑΑ και έτσι θα άνοιγε ένας ασκός του Αιόλου για όλους τους βολεϊμπολίστες που τους οφείλονται χρήματα για ομάδες.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Παναθηναϊκού ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρότατα προβλήματα, αλλά πλέον έχει προχωρήσει σε διακανονισμούς με όλους τους παίκτες και τους αποπληρώνει σταδιακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ