ΒΟΛΕΪ

Ματς μισή παραμονή στην Αλεξανδρούπολη

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εθνικός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (15/4, 17.00) για τη μάχη της παραμονής στη Volley League με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο ενόψει της συνέχεια των play out.

Στην Αλεξανδρούπολη μεταφέρονται οι μάχες για την παραμονή στην Volley League με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (15/4, 17.00) σε ένα ματς το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά ειδικά σε περίπτωση ήττας των πρασινων.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει 3 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλέι άουτ και μετά το τρίποντο που πήρε στο Αιγίνιο ο μεγάλος του στόχος είναι να πάρει τρίποντα στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Νίκη. Εάν φτάσει τους 9 βαθμούς θα εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: "Δεν κρατάμε μολύβια και χαρτιά γιατί θα τρελαθούμε. Μένουμε ήρεμοι, προετοιμαζόμαστε, έχουμε το κεφάλι κάτω και πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας και αυτό μετράει για μένα. Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα του από το Αιγίνιο έρχεται πληγωμένος και θα τα δώσει όλα. Στους δύο αγώνες της κανονικής διάρκειας δείξαμε πως τον έχουμε τον Παναθηναϊκό αλλά από την τελευταία φορά που παίξαμε αντίπαλοι πάει καιρός. Ο κόσμος σίγουρα θα μας βοηθήσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές".

Ο Παναθηναϊκός έχει έναν βαθμό στο ενεργητικό του στην ειδική βαθμολογία και μόνο με νίκη θα ισορροπήσει την κατάσταση έναντι των άλλων δύο ομάδων. Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα Κ18 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: "Την Τετάρτη χάσαμε μεγάλη ευκαιρία στην έδρα μας αλλά δε μας βοηθάει να στεκόμαστε εκεί. Εχουμε άλλα τρία ματς που πρέπει και μπορούμε να νικήσουμε. Χάθηκε μία ευκαιρία για τρίποντο αλλά δεν καταδικαστήκαμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν μάθει να παλεύουν στα δύσκολα και αυτό θα κάνουμε και στην Αλεξανδρούπολη".

Σε 30 αγώνες των δύο ομάδων ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες 22-8 ενώ είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται σε πλέι άουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ