ΒΟΛΕΪ

Μαρινάκης: "Το πρωτάθλημα του βόλεϊ γύρισε στο σπίτι του"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαρινάκης EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη το τμήμα βόλεϊ για το πρωτάθλημα, ενώ συγχαρητήρια έδωσε τόσο η ΠΑΕ όσο και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος τρέφει μεγάλη αγάπη στο βόλεϊ, έχοντας ξεκινήσει άλλωστε την παραγοντική του πορεία από το συγκεκριμένο άθλημα, συνεχάρη την ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ για την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος. Μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, ανέφερε πως ο τίτλος επέστρεψε στο σπίτι του.

"Το Πρωτάθλημα του βόλεϊ γύρισε στο σπίτι του! Συγχαρητήρια σε όλους για τη συγκλονιστική χρονιά και για το 28ο Πρωτάθλημα του βασιλιά του Ελληνικού βόλεϊ! Ζήτω ο Ολυμπιακός", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει βοηθήσει προσωπικά το τμήμα όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΕ ΚΑΙ ΚΑΕ

Ανακοινώσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό εξέδωσε τόσο η ΠΑΕ όσο και η ΚΑΕ, δείχνοντας ότι ο σύλλογος είναι ενιαίος και αδιαίρετος.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ Ανδρών, για την κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος στην ιστορία του Συλλόγου. Η συλλογή τροπαίων, για όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, μεγαλώνει διαρκώς, κάνοντας υπερήφανη όλη την «ερυθρόλευκη» οικογένεια!".

Η ανάρτηση της ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ των ανδρών για την κατάκτηση του 28oυ πρωταθλήματος Ελλάδας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρωταθλητής και αήττητος ο Ολυμπιακός, 3-0 τον ΠΑΟΚ
Το 28ο του Ολυμπιακού, και το δέκατο του Χριστοφιδέλη
VIDEO: Το πάρτι στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια
VIDEO: Η απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό
VIDEO: Ο τελευταίος πόντος του πρωταθλήματος και οι πανηγυρισμοί
Ανδρεάδης: "Πρωτάθλημα με την ομάδα της καρδιάς μου!"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ