ΒΟΛΕΪ

Κωνσταντίνου: "Ήμασταν αχόρταγες"

Κωνσταντίνου: "Ήμασταν αχόρταγες"
INTIME SPORTS

"Μετά το πρωτάθλημα ήμασταν αχόρταγες, θέλαμε κι άλλο", δήλωσε η η MVP του final four της Σαντορίνης, Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Τι είπαν Γιακουμή, Τένεβα για την κατάκτηση και του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό απέναντι στην ΑΕΚ.

Αποστολή στη Σαντορίνη: Στέλιος Χαρτζουλάκης

"Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό!", ξεκίνησε τις δηλώσεις της η MVP του final four της Σαντορίνης, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, χαρακτηρίζοντας στη συνέχεια το Κύπελλο ως "το καλύτερο δώρο γενεθλίων ever", καθώς πριν τρεις ημέρες έκλεισε τα 20 της χρόνια.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου συμπλήρωσε: "Δείξαμε στο γήπεδο πόσο πολύ το θέλαμε. Μετά το πρωτάθλημα ήμασταν αχόρταγες, θέλαμε κι άλλο. Ήμασταν κουρασμένες, αλλά το ξεπεράσαμε και ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία για αυτη την ομάδα. Είμαστε θεωρώ άξιες νταμπλούχες".

Για την κατάκτηση του νταμπλ τόνισε: " Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει... Μέσα σε δέκα ημέρες κάναμε τέσσερις νίκες απέναντι στην ΑΕΚ και είναι τεράστιο επίτευγμα για τον Ολυμπιακό".

Για την προσωπική της διάκριση είπε: "Είναι τιμή μου να κερδίζω ένα τέτοιο βραβείο στον Ολυμπιακό. Κάθε μία παίκτρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και άξιζε αυτό το βραβείο και τους το χαρίζω".

Τέλος για το αν πίστευε, ερχόμενη στον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό, πως θα ζούσε τέτοιες στιγμές, υπογράμμισε:

"Είμαι πολύ ευτυχισμένη και προσπαθώ να το συνηδειτοποιήσω. Ήξερα πως ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος που παίρνει πρωταθλήματα και Κύπελλα, αλλά δεν μπορούσα να ξέρω πως θα μας... ξημέρωνε ένα νταμπλ. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αγωνιστικά και ψυχολογικά, αλλά στο τέλος η ομάδα μου ήταν μια γροθιά και πιστέψαμε στο νταμπλ".

Γιακουμή: "Αυτό που νοιώθω δεν περιγράφεται"

"Καταθέσαμε ψυχή και είμαι πολύ υπερήφανη για την ομάδα μου. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου που το πιστέψαμε. Είμαστε πρωταθλήτριες και Κυπελλούχες, γράψαμε τη δική μας ιστορία στον Ολυμπιακό και αυτό που νιώθω δεν περιγράφεται.

Δεν χαρήκαμε το πρωτάθλημα, αλλά τώρα είμαστε εδώ για να χαρούμε και τα δύο. Περιμένουμε να σηκώσουμε το κύπελλο του πρωταθλήματος στο Ρέντη, μέσα στο σπίτι μας και μετά να πάμε στη φιέστα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για να κάνουμε τον γύρο του θριάμβου

Σήμερα μπήκε πιο δυναμικά η ΑΕΚ και μας αιφνιδίασε. Στο δεύτερο σετ επιβάλαμε τον ρυθμό μας, βρήκαμε επιθετικές λύσεις και το γυρίσαμε", δήλωσε με τη σειρά της η Δήμητρα Γιακουμή.

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα στη Σαντορίνη, σημείωσε: "Είναι όμορφο να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα που μπορείς να απολαύσεις κι εσύ. Χαίρομαι που κύλησαν όλα ομαλά και ευχαριστούμε τους φιλάθλους που βοηθάνε πάντα τον αθλητή στα δύσκολα".

Ράντι Τένεβα: "Χαιρόμαστε πάρα πολύ, το θέλαμε πολύ και παροτι δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, το πιστεύαμε, πήγαμε βήμα βήμα και το γυρίσαμε. Παίξαμε σαν Ολυμπιακός! Είναι κάτι μαγικό, δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν έχω λόγια... Το αφιερώνω στην κόρη μου που μου έρχεται πρώτη στο μυαλό, αλλά και σε όλη την ομάδα για τη δουλειά που βγάλαμε στο γήπεδο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ