ΒΟΛΕΪ

Κροτίδα εξερράγη στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

VOLLEY LEAGUE / 3ïò / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / 3ïò / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία κροτίδα που πετάχτηκε από τον εξωτερικό χώρο του κλειστού "Μελίνα Μερκούρη" πέρασε μέσα από ανοικτό παράθυρο και έσκασε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα.

Πέρα από την ένταση που υπήρξε στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και προκλήθηκε από τη χειρονομία του Ανδρέα Ανδρεάδη, είχαμε και συνέχεια στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".

Όπως καταγγέλλει η πλευρά των φιλοξενούμενων μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας έσκασε μία κροτίδα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν μπει μέσα στα αποδυτήρια δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη στον περιβάλλοντα χώρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα άγνωστος έξω από το κλειστό, να πετάξει μία κροτίδα μέσα από το ανοικτό παράθυρο και αυτή να εκραγεί όπως ήταν αναμενόμενο μέσα στα αποδυτήρια.

Ευτυχώς δεν τραυμάτισε κάποιον από τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ οι οποίοι φυσικά διαμαρτυρήθηκαν στους ανθρώπους της αστυνομίας για το συγκεκριμένο συμβάν όντας σε έξαλλη κατάσταση.

ΤΙ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

Η ρίψη της κροτίδας δεν αναγράφεται στο φύλλο αγώνα το οποίο είχε "κλείσει" λίγο νωρίτερα, ωστόσο αναγράφονται τα όσα έγιναν εντός του αγωνιστικού χώρου και κυρίως όσα συνέβησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα γράφει το φύλλο αγώνα: "Μετά το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι του ΟΣΦΠ φώναξαν το σύνθημα «Βούλγαροι Βούλγαροι» και πέταξαν προς την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ περίπου 20 μπουκάλια πλαστικά νερό. Κατόπιν οι αθλητές Αγκάμεζ και Ανδρεάδης του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα είχαν έντονη αψιμαχία. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έλαβε τέλος. Μετά από 10 λεπτά κατά τη διάρκεια της αποχώρηση της ομάδα του ΠΑΟΚ από τον αγωνιστικό χώρο, μπουκάλια με νερό έπεσαν από την εξέδρα των οπαδών του ΟΣΦΠ προς τη μεριά τους. Με την παρέμβαση της Αστυνομίας και τη βοήθεια των παραγόντων του ΟΣΦΠ η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ