ΒΟΛΕΪ

Κοβάτσεβιτς: "Θα μετρήσει η καρδιά"

CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριες του για τη μεγάλη τους νίκη, αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στη ρεβάνς με την Μπούρσα.

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη σπουδαία νίκη επί της Μπούρσα η οποία ανοίγει το δρόμο για την κατάκτηση του Challenge Cup εμφανίστηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού: "Για ακόμη μια φορά πρέπει να πω ότι πετύχαμε μία πολύ καλή νίκη σε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι φίλαθλοί μας ήταν καταπληκτικοι και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα. Τι να πω; Είχαμε πολλά προβλήματα στην υποδοχή κυρίως στα πρώτα δύο σετ, ένα πρόβλημα που δεν μας είχε παρουσιαστεί ξανά τόσες πολλές φορές.

Αλλά με τέτοιους φιλάθλους είναι αδύνατο να τα παρατήσεις, οπότε διορθώσαμε τα λάθη μας και πραγματικα πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη, η οποία ανήκει ιδιαίτερα στους οπαδούς μας. Το τελευταίο διάστημα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε παιχνίδια σε πολύ κοντινό διάστημα δεν είναι τίποτα καινούργιο στο επόμενο παιχνίδι θα παίξουμε με την ίδια τακτική. Μόνο η καρδιά θα μετρήσει.

Φυσικά, παίξαμε με καρδιά για κάθε πόντο ακόμη και στα δύο πρώτα σετ που δεν ήμασταν καλοί. Αυτή η ομάδα τη φετινή σεζόν δεν τα παρατάει ποτέ, έχει βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις, όμως ποτέ δεν τα παρατάει και αυτό πρέπει να κάνουμε και στο επόμενό μας παιχνίδι".

Από την πλευρά της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου είπε: "Ζήσαμε απίστευτες στιγμές, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και μας έδωσε πολλή ενέργεια. Μπήκαμε λίγο φοβισμένες στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια ξεχείλισε το πάθος. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Συγχαρητήρια σε όλους, στις συμπαίκτριές μου! Θέλουμε την κούπα και θα πάμε στην Τουρκία για να νικήσουμε. Εχω ξαναπεί ότι αυτή η ομάδα είναι τρελή. Ξέραμε πώς να το γυρίσουμε το παιχνίδι".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η Ναντζέγια Μαλασάϊ η οποία δήλωσε: "Στα πρώτα 2-3 σετ ήμουν πολύ νευρική και ο προπονητής μου με αντικατέστησε. Τότε χαλάρωσα και προσπάθησα να διορθώσω τα λάθη μου για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν πολύ ωραία τα συναισθήματα. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα.

Ο δεύτερος αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος. Στην Τουρκία θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και φανατικούς οπαδούς. Αφού καταφέραμε, όμως να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι από 2-0 σε 3-2, γιατί να μην το κάνουμε και στην Τουρκία;»

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ