ΒΟΛΕΪ

Κοβάτσεβιτς: "Να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην Αθήνα"

CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στην Λογκρόνιο, αλλά θέλει να τελειώσει τη... δουλειά στου Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Challenge Cup μετά τη νίκη του κόντρα στην Λογκρόνιο με 3-2 σετ στην Ισπανία. Πλέον, όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση στη ρεβάνς της Αθήνας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Mπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο osfp.gr τα εξής: "Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Μπορεί να μην ήταν κάποια διάσημη ομάδα αλλά όπως είχαμε πει και πριν το παιχνίδι είναι μια καλή ομάδα η Λογκρόνιο, με παράδοση και αρκετές διεθνείς Ισπανίδες παίκτριες. Ήταν δυνατός αγώνας, θα μπορούσαμε να τον τελειώσουμε νωρίτερα και πιο εύκολα, ειδικά στο δεύτερο σετ αλλά κάναμε το πρώτο βήμα και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην Αθήνα. Στο δεύτερο παιχνίδι θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και θα είναι πιο εύκολο το παιχνίδι στο γήπεδό μας".

Από την πλευρά των παικτριών η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο site της ομάδας: "Κάναμε μια καλή εμφάνιση για το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι. Σίγουρα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας αλλά είναι λογικό και αυτό που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα. Θέλουμε στη ρεβάνς να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε μια ακόμα νίκη και να προκριθούμε στους «16» της διοργάνωσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ