ΒΟΛΕΪ

Κομοτηνή - ΑΕΚ: Έβλεπαν το βίντεο ρέφερι από το μόνιτορ του δημοσιογράφου που έκανε περιγραφή

Κομοτηνή - ΑΕΚ: Έβλεπαν το βίντεο ρέφερι από το μόνιτορ του δημοσιογράφου που έκανε περιγραφή

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Κομοτηνής με την ΑΕΚ για τη Volleyleague ανδρών οι διαιτητές χρησιμοποίησαν το μόνιτορ του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που έκανε την μετάδοση για να δουν της φάσεις του βίντεο ρέφερι! (VIDEO)

Στο πρωτάθλημα της Volleyleague γίνονται προσπάθειες ώστε να βελτιωθεί το προϊόν. Μία από αυτές, έστω κι αν χρειάστηκε να έχουμε χαρτοπόλεμο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ήταν η καθιέρωση του βίντεο ρέφερι σε όλα τα τηλεοπτικά ματς.

Έτσι, το πρωί του Σαββάτου (03/11) η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε ότι σε όλα τα παιχνίδια που δείχνει η ΕΡΤ θα έχουν τη δυνατότητα οι ομάδες να ζητούν βίντεο ρέφερι.

Αυτό έγινε και στην αναμέτρηση της Δευτέρας ανάμεσα στην Κομοτηνή και την ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια του δεύτερο σετ και με το σκορ στο 21-19 ο Παπαδόπουλος έκανε την επίθεση και αρχικά ο Θεμελής έδειξε ότι η μπάλα είναι μέσα. Οι άνθρωποι της Κομοτηνής ζήτησαν το βίντεο ρέφερι και ο δεύτερος διαιτητής, Ιωαννίδης, πήγε στον πάγκο της γραμματείας για να δει τη φάση.

Μόνο που το μόνιτορ που χρησιμοποίησε ήταν αυτό του Θεόδωρου Χατζηπαντελή που έκανε την περιγραφή για την ΕΡΤ, ενώ ο δημοσιογράφος έκανε τον μεταφορέα των μηνυμάτων του δεύτερου διαιτητή στο βαν για το που θα πηγαίνει το ριπλέι της φάσης.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο.

Τώρα για να έχετε μία καλύτερη εικόνα το πως είναι το βίντεο ρέφερι στο εξωτερικό μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στα δύο βίντεο που ακολουθούν για να δείτε τις διαφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ