"Κόκκινη λάβα" το ΣΕΦ στον τελικό με τη Ραβέννα!

"Κόκκινη λάβα" το ΣΕΦ στον τελικό με τη Ραβέννα!

Ασφυκτικά γεμάτο αναμένεται να είναι το ΣΕΦ, στον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ραβέννα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Απριλίου (20:30). Έφυγαν εκατοντάδες εισιτήρια την πρώτη μέρα!

Δεδομένο θεωρείται πως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα είναι γεμάτο για τον αγώνα με την ιταλική Ραβέννα, στον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων, έδειξε ιδιαίτερα θερμός, συρρέοντας κατά εκατοντάδες στα δύο σημεία πώλησης.

'Οπως φαίνεται, το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο από "ερυθρόλευκους" φιλάθλους, που θα στηρίξουν τις προσπάθειες του Ολυμπιακού για το τρίτο ευρωπαϊκό κύπελλο στην ιστορία του.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ενώ  παράλληλα με τα δυο σημεία πώλησης, οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται και μέσω ίντερνετ.

Η ανακοίνωση της διάθεσης εισιτηρίων

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι, για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup με τη Ραβέννα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/04/2018) στο Σ.Ε.Φ. με ώρα έναρξης 20:30, η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ως εξής:

• Μέσω ΙNTERNET από το www.osfp.gr την Παρασκευή 30/03/2018 και ώρα 12:00 έως την εξάντληση τους.

 • Από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας, την Μεγάλη Δευτέρα 12:00 με 20:00 και την Μεγάλη Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 10:00 εως 18:00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 25€ (VIP-Court Seat).

Στον δεύτερο τελικό CEV Challenge Cup, Ολυμπιακός ΣΦΠ – Ραβέννα, δεν ισχύουν οι Κάρτες Μέλους, Κάρτες Junior και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου προπονητών/διαιτητών.

Για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.ΦΠ. θα ήθελε να ενημερώσει, ότι,  λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο Σ.Ε.Φ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια, παρακαλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή. Επίσης, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της υπηρεσίας PRINT AT HOME παρακαλούνται όπως διπλώσουν τα εισιτήριά τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο PRINT AT HOME για να είναι η είσοδός τους στο γήπεδο πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.  για τον αγώνα με την Ραβέννα ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Να επικοινωνήσουν με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. στο 2104190902-4 μέχρι και την Δευτέρα 09/04/2018 και ώρα 18:00, ώστε να εξασφαλίσουν την δωρεάν είσοδο για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους στις ειδικές θέσεις που προβλέπονται για αυτούς. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8."

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα προμηθευτούν και το συλλεκτικό μπλουζάκι του μεγάλου τελικού, με κάθε αγορά εισιτηρίου για το ματς με την Ραβέννα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24