ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθησυχαστικός ο Ρονάλντο για τον τραυματισμό του

Juventus forward Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus forward Cristiano Ronaldo reacts during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Atletico Madrid and Juventus at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 20, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Πορτογαλίας με τη Σερβί, ωστόσο τόνισε πως σύντομα θα επανέλθει στα γήπεδα.

Η Πορτογαλία αντιμετώπισε τη Σερβία για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020 κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ένιωσε τσίμπημα σε σπριντ που επιχείρησε και λίγο αργότερα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 30ο λεπτό.

Φυσικά, όπως ήταν φυσιολογικό όλοι ανησύχησαν βλέποντάς τον να μην μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα, όχι όμως κι ο ίδιος.

Ο "CR7" αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν καθησυχαστικός για τον τραυματισμό του. "Δεν με ανησυχεί ο τραυματισμός μου. Ξέρω καλά το σώμα μου. Θα είμαι πίσω σε μία με δύο εβδομάδες" τόνισε σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Φυσικά, οι άνθρωποι της Γιουβέντους περιμένουν να τον εξετάσουν αφού έρχονται οι προημιτελικοί του Champions League με τον Άγιαξ (10 Απριλίου το ματς στο Άμστερνταμ, 16 η ρεβάνς).

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ