ΒΟΛΕΪ

Καραμπέτσος: "Κερδίσαμε το στοίχημα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟ / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟ / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα όσα έγιναν στα Final 4 του Κυπέλλου τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Οι δύο διοργανώσεις που γίνονται κάτω από την εποπτεία της ΕΟΠΕ ολοκληρώθηκαν και ο πρόεδρος της, Γιώργος Καραμπέτσος, με δήλωση του εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την πορεία τους.

Μετά το πέρας της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2017, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Με την ολοκλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών, έκλεισε ο πρώτος κύκλος των φετινών διοργανώσεων της Ομοσπονδίας και όπως στην Γλυφάδα, στην αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών έτσι και στο Αλεξάνδρειο το κλείσιμο της αυλαίας μας επιτρέπει να χαμογελάμε με αισιοδοξία για το μέλλον.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η Ομοσπονδία τόλμησε να ξαναφέρει την τελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών σε ένα μεγάλο γήπεδο, όπως θεωρούμε ότι αρμόζει στο άθλημα μας και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε κερδίσαμε ένα μικρό πρώτο στοίχημα, αλλά ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε μέχρι να φτάσουμε εκεί που επιθυμούμε, είναι μακρύς.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστών σε όλους όσοι συνέβαλλαν ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτό το διήμερο στην Θεσσαλονίκη, αλλά πρέπει να σταθώ συγκεκριμένα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και την Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου, οι οποίοι στήριξαν το εγχείρημα μας από την πρώτη στιγμή.

Όλη την οικογένεια του βόλεϊ της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Βορείου Ελλάδας γενικότερα, που είχαν δυναμική παρουσία και έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στο Αλεξάνδρειο. Η παρουσία ακαδημιών, αθλητών και αθλητριών, παραγόντων, διαιτητών, προπονητών έδειξε ότι το βόλεϊ μπορεί και πρέπει να βαδίσει ενωμένο στη νέα εποχή.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω και τις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο Final 4 για την κόσμια παρουσία τους και την άψογη συμπεριφορά όλων των συντελεστών τους, καθώς επίσης τα μέλη της Αγωνοδίκου Επιτροπής και όλους τους διαιτητές.

Επιπλέον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την άψογη συνεργασία τόσο πριν όσο και κατά την διαρκεία των αγώνων.

Τέλος, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη διοίκηση του «Αλεξανδρείου Μελάθρου», στην Ένωση Πετοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (ΕΠΕΣΘ) και ειδικά στο προσωπικό της ΕΠΕΣΘ που μαζί με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να φέρουν εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το οργανωτικό κομμάτι του Final 4".

Πατουλίδου: "Μια από τις πολύ καλές διοργανώσεις"

Με τη σειρά της η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου ανέφερε: «Νομίζω ότι ήταν μια από τις πολύ καλές διοργανώσεις. Η Θεσσαλονίκη το πάλεψε για να μην υπάρχουν τα προβλήματα. Μόνο λίγο χτες ζοριστήκαμε αλλά τέλος καλό όλα καλά.Το παλέψαμε και σιγά σιγά θέλουμε να γίνουμε αντάξιοι τετοιων αγώνων. Το ξαναείπα ότι κάποτε η Θεσσαλονίκη ήταν αθλητομάνα και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να μοιραζόμαστε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις και με άλλες πόλεις της Ελλάδα».

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ