ΒΟΛΕΪ

Κανένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το χημικό ατύχημα που σημειώθηκε στη Φρανκφούρτη δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην αποστολή της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη Γερμανία.

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Φρανκφούρτη για τον δεύτερο αγώνα με την Γιουνάιτεντ στα προκριματικά του Champions League, ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα μετά το χημικό ατύχημα που σημειώθηκε στην πόλη.

Η διαρροή υδροχλωρικού οξέος συνέβη περίπου 15 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή, ωστόσο οι άνθρωποι που συνοδεύουν την ομάδα τονίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ανησυχία. Οι αρχές διαβεβαιώνουν πως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και πως τα μέτρα που έχουν παρθεί είναι προληπτικά.

Οι αθλητές της ομάδας βόλεϊ του Δικέφαλου έχουν προγραμματισμένη προπόνηση και το γήπεδο στο οποίο θα προπονηθούν είναι πιο κοντά στο σημείο του ατυχήματος, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία.

Μάλιστα μετά την προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα κάνουν βόλτα στο κέντρο της Φρανκφούρτης.

"Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Η αστυνομία μας έχει διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα", δήλωσε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης (ARENAFM89,4) ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ Κώστας Παϊσιάδης.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ