ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης: "Καμία αμφιβολία για το ποιος ήταν καλύτερος"

Καλμαζίδης: "Καμία αμφιβολία για το ποιος ήταν καλύτερος"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ., Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Αντώνη Τσακαλέα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volleyleague από τους Θεσσαλονικείς.

Μετά το περσινό θαύμα της παραμονής του Παναθηναϊκού φέτος έκανε ένα ακόμα. Ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ., Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Αντώνη Τσακαλέα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volleyleague από τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το που κρίθηκαν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό: «Στην ικανότητα, τη θέληση και την προετοιμασία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποια ομάδα ήταν καλύτερη. Η ψυχολογία βοηθάει όταν έχεις πίστη και εμπιστοσύνη σε αυτά που κάνεις. Όσο καλή ψυχολογία κι αν έχει κάποιος, αν δεν έχει την ικανότητα δεν μπορεί να τα καταφέρει».

Για το σημαίνει το νταμπλ για την επόμενη σεζόν: «Δεν πρέπει να ρωτήσετε εμένα για αυτό, αλλά τους ανθρώπους του συλλόγου. Αυτοί δεν πρέπει να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, πρέπει να το εκμεταλλευτούν και να χτίσουν πάνω σε αυτό το γεγονός που ανάγκασε τόσο κόσμο να έρθει στο γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ