ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης: "Αν ήταν εφικτό, θα ήθελα να είχα... χθες τον αντι-Γκόμεζ"

Καλμαζίδης: "Αν ήταν εφικτό, θα ήθελα να είχα... χθες τον αντι-Γκόμεζ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Νόβι Πάζαρ και την παρουσία στους "16" του CEV Cup, αλλά και στον αντι-Γκόμεζ που ψάχνει η ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ από τη Νόβι Πάζαρ, όμως έκανε την ανατροπή και με το 3-2 προκρίθηκε στους "16" του CEV Cup όπου θα αντιμετωπίσει την Τουρ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM" και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Μπήκαμε λίγο νωθρά αλλά στο τέλος τα καταφέραμε με την Νόβι Παζάρ. Καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση, αλλά δεν ήθελα να το πάμε έτσι στα όρια. Μπροστά μας τώρα είναι η Τουρ, που είναι πολύ δυνατή ομάδα και έχει κερδίσει και το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο για να διεκδικήσουμε κάτι. Όταν έρθει η ώρα θα επικεντρωθούμε εκεί".

Τεράστια απώλεια ο Γκόμεζ. Είναι η ψυχή της ομάδας και θέλει να είναι κοντά μα,ς να ζει τον παλμό. Δεν είναι απλά ένας παίκτης της ομάδας, είναι ο ηγέτης μας. Δεν είναι οριστικό αν θα πάει στην Ιταλία για τον τραYματισμό του.

Ο αντικαταστάτης δεν έχει βρεθεί οριστικά. Τέτοια εποχή οι καλοί έχουν ομάδα, αλλά θα δούμε. Υπάρχουν περιπτώσεις και από Ελλάδα και από εξωτερικό. Έχουμε πολλές προτάσεις, αλλά θέλουμε κάτι που να μας βοηθήσει αμέσως.

Δεν ενδιαφερθήκαμε ποτέ για τον Καλαντάτζε τον πρώην παίκτη του Ηρακλή. Αν ήταν εφικτό, θα ήθελα να είχα… χθες τον αντι-Γκόμεζ.

Έχουμε ένα πολύ καλό τμήμα που το στηρίζει και ο κύριος Κατσαρής και ο κύριος Τσαλόπουλος.

Δυστυχώς δεν εκπλήσσομαι για ό,τι έγινε στο Λιγκ καπ. Θεωρητικά ήθελαν να κάνουν μια γιορτή, αλλά τώρα υποβαθμίζεται τελείως.

Δεν αφήνουμε κανένα στόχο, στοχεύουμε παντού αν και είναι δύσκολα όλα αυτά τα παράλληλα παιχνίδια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ