Ιακωβίδου, Χαντάβα τα νέα πρόσωπα στην Εθνική Γυναικών

Με δύο νέα πρόσωπα, θα παραταχθεί η Εθνική Γυναικών στο τουρνουά του European League που θα διεξαχθεί στη Μεγαλόπολη. Η Ιακωβίδου και η Χαντάβα κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Με δύο νέα πρόσωπα, τα οποία ουσιαστικά αποτελούν προσθήκες συγκριτικά με το πρώτο τουρνουά στην Ουγγαρία, θα παραταχθεί η Εθνική Γυναικών στο τουρνουά του European League που θα διεξαχθεί στη Μεγαλόπολη.

Αυτή τη φορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραταχθεί με 14 αθλήτριες και στις 12 που αγωνίστηκαν στην Ουγγαρία θα προστεθούν και οι Χαντάβα (ως δεύτερο λίμπερο), Ιακωβίδου.

Αναλυτικά η 14άδα της Εθνικής Γυναικών έχει ως εξής: Ελένη Κιόση, Στέλλα Χριστοδούλου, Αθηνά Παπαφωτίου, Ανθή Βασιλαντωνάκη, Τζίνα Λαμπρούση, Όλγα Στράντζαλη, Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Μαρία Γενιτσαρίδη, Λίτσα Μερτέκη, Παναγιώτα Διώτη, Μαριαλένα Αρτακιανού, Εύα Χαντάβα, Ηλιάνα Ιακωβίδου.

Χωρίς αλλαγές είναι οι αποστολές της Σλοβενίας και της Ρουμανίας, ενώ η Ουγγαρία ήρθε με δύο αθλήτριες λιγότερες (από 14άδα στην Νιρεγιχάζα θα αγωνιστεί με 12άδα στην Μεγαλόπολη).

Photo Credits: Action Images

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Old Fashioned είναι το μόνο κοκτέιλ για τον χειμώνα

Είναι δυνατό, διαχρονικό και τόσο απλό που μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου.

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ