ΒΟΛΕΪ

Ηρακλής βόλεϊ: Απέκτησε τον Κωνσταντινίδη

VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη προχώρησε ο Ηρακλής με τον 27χρονο λίμπερο να μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποκτήθηκε από την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή για τον επόμενο ένα χρόνο. Ο 27χρονος λίμπερο έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και βρήκε αμέσως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "ΑΣ Ηρακλής 2015 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ο Δημήτρης γεννημένος 05.08.1993, με ύψος 1,88, αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο και από σήμερα εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ηρακλή, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ανέφερε τα εξής : « Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για μένα, ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω κι εγώ μέλος ενός σωματείου με τόσο μεγάλη ιστορία στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ όπως ο Ηρακλής! Υπόσχομαι πως μέσα από σκληρή δουλειά θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα!

Ευχομαι να εχουμε μια καλη σεζον με πολλες επιτυχίες και υγεία για όλους!».

Προηγούμενες ομάδες :

2009–2010 : Ορεστιάδα

2010–2011 : Εθνικός Αλεξανδρούπολης

2011–2016 : Ορεστιάδα

2016– 2020 : Παοκ

Τίτλοι :

1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (2017)

2 Κύπελλα Ελλάδας : (2018, 2019)

Διεθνείς Συμμετοχές :

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης της Ελλάδας, με τις οποίες πραγματοποίησε 7 συμμετοχές.

Ο ΑΣ Ηρακλής 2015 Καλωσορίζει τον Δημήτρη, του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ