ΒΟΛΕΪ

Η Στράντζαλη συνεχίζει στην Πολωνία

Η Στράντζαλη συνεχίζει στην Πολωνία

Η Όλγα Στράντζαλη θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, μόνο που αυτή τη φορά θα παίξει στην DPD Legionovia. Η ανακοίνωση με ελληνικό χρώμα από τους Πολωνούς.

Με μία "καλημέρα" υποδέχτηκαν την Όλγα Στράντζαλη στη νέα της ομάδα στην Πολωνία. Η 23χρονη ακραία θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στο Πολωνικό πρωτάθλημα μόνο που αυτή τη φορά θα παίξει στην DPD Legionovia.

Πρόκειται για μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν.

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε η Στράντζαλη έπαιξε στην Pila και τρεις φορές αναδείχτηκε MVP σε αγώνες της ομάδας της. Συνολικά σε 22 αγώνες η Ελληνίδα ακραία πήρε 290 πόντους. Μάλιστα, συνεργάστηκε με τον νέο της προπονητή, Αλεσάντρο Τσιαπίνι.

"Είμαι χαρούμενη με τη μεταγραφή μου στην DPD Legionovia. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους για την νέα περίοδο κάτι που συνάδει και με τους δικούς στόχους. Έχω δουλέψει με τον Αλεσάντρο Τσιαπίνι και μπορώ να πω καλά λόγια για αυτόν. Έχει μεγάλη γνώση για το βόλεϊ και είμαι σίγουρη ότι θα μας βοηθήσει να παίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχω μάθει αρκετά για τους φιλάθλους της ομάδας μας και θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα" δήλωσε στην ανακοίνωση της η Όλγα Στράντζαλη.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελληνίδα ακραία ξεκίνησε την καριέρα της από τον Αριστοτέλη Σκύδρας και ακολούθησε το πέρασμά της από τον Ηρακλή, τον Αίαντα Ευόσμου πριν ακολουθήσει ξανά ο γηραιός. Στη συνέχεια πήγε στις ΗΠΑ όπου έπαιξε τον πρώτο χρόνο στο UCLA και στην συνέχεια στο Miami. Τον Δεκέμβριο του 2017 επέστρεψε στην Ευρώπη όπου αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της σεζόν στη γαλλική Μπεζιέ. Το καλοκαίρι του 2018 πήγε στην πολωνική Pila και του χρόνου θα παίξει στην DPD Legionovia.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ