ΒΟΛΕΪ

Η Σοφία Κοσμά έπνιξε τον... φουνταριστό!

Η Σοφία Κοσμά έπνιξε τον... φουνταριστό!

Η βολεϊμπολίστρια του Ηρακλή Κηφισίας, Σοφία Κοσμά, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνιξτε τον φουνταριστό". (AUDIO)

Για την ομάδα που αγωνίζεται: "Ξεκίνησα να παίζω από την ηλικία των εννέα ετών, αλλά σε επίπεδο Α1 πρωτόπαιξα στα 15. Η καριέρα μου άρχισε από τον Ηρακλή Κηφισιάς, μετά πήγα στο Μαρκόπουλο για δύο σεζόν, έπειτα στην Κερατέα, γύρισα πάλι στο Μαρκόπουλο, στη συνέχεια για τέσσερα χρόνια ήμουν στον Ολυμπιακό και πέρυσι αγωνιζόμουν με την ΑΕΚ".

Για την επιλογή της να αγωνίζεται σε ομάδα της Α2 κατηγορίας: "Πέρα από την καλή πρόταση που είχα, βρίσκομαι σε μία ομάδα που έχει στόχους , δεν έχω νιώσει ούτε ένα λεπτό, πως αγωνίζομαι για ομάδα της Α2. Υπάρχει πολύ καλή οργάνωση, όπως επίσης και το επίπεδο είναι εξαιρετικό. Έχω δίπλα μου πολύ καλές συμπαίκτριες, όπως η Μανωλίνα Κωνσταντίνου από τον Ολυμπιακό, την περσινή μου συμπαίκτρια στην ΑΕΚ την Μαρία Λαμπρινίδου, αλλά και τη Νικολέτα Κουτουξίδου, η οποία είναι αρκετά έμπειρη. Η ομάδα είναι επιπέδου Α1.Ο Ηρακλής Κηφισιάς ήταν στην Α1 πριν από δύο χρόνια και έπεσε, αλλά φέτος άμα έχουμε υγεία θα πάμε καλά και θα εξασφαλίσουμε την άνοδο μας. Προπονητής της ομάδας μας είναι ο Σπύρος Χουντουμάδης, με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν".

Για το πρωτάθλημα της Α2: "Στον όμιλο μας, έχουμε ανταγωνιστικές ομάδες όπως τα Βριλήσσια, αλλά είμαστε σε σχετικά εύκολο όμιλο. Όλες οι καλές ομάδες πήγαν στον άλλο όμιλο. Αργεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα φέτος, στις 6 Νοεμβρίου ξεκινάμε".

Για τον Ηρακλή Κηφισιάς: "Η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισίας είναι πάρα πολύ καλή και αυτό ήταν το κίνητρο για τις αθλήτριες να έρθουν στον σύλλογο. Έχουμε αρκετές νεαρές παίκτριες από τα “φυτώρια” του Ηρακλή Κηφισιάς, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο. Στα φιλικά που δώσαμε είχαν εξαιρετική παρουσία και τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά παιδιά στις ακαδημίες της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ