ΒΟΛΕΪ

Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού με την Ταργκοβίστε

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΑΟ ΘΗΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμη για την πρώτη μάχη της φάσης των "16" του CEV Challenge Cup, είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Ταργκοβίστε (19:00).

Έτοιμη για την πρώτη μάχη της φάσης των "16" του CEV Challenge Cup, είναι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκες" υποδέχονται σήμερα (25/1) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη "Μ. Μερκούρη" την Ταργκοβίστε και θέλουν να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός που μετράει μόνο νίκες τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα (με 12Χ12, χωρίς κανένα χαμένο σετ) και Ευρώπη (με μόλις δυο χαμένα σετ, στο πρώτο ματς των "32" του Challenge Cup, με τη Λογκρόνιο στην Ισπανία), θέλει να διευρύνει την ασταμάτητη πορεία του.

Οι "ερυθρόλευκες" περιμένουν την υποστήριξη του κόσμου τους για να πετύχουν μια σημαντική νίκη, η οποία θα διευκολύνει την προσπάθεια πρόκρισης στην προημιτελική φάση του CEV Challenge Cup.

Την αποστολή για το παιχνίδι με την Ταργκοβίστε αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Χριστοδούλου: "Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας"

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Γνωρίζουμε ότι η Ταργκοβίστε είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλές αθλήτριες. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη αυτή την περίοδο και στόχος μας είναι φυσικά η νίκη στο αυριανό ματς και η πρόκριση στην επόμενη φάση. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, μέσα στην έδρα μας να μας βοηθήσει για να πάρουμε την πρώτη νίκη. Σε σχέση με την προηγούμενη αντίπαλο τη Λογκρόνιο, η Ταργκοβίστε αποτελεί σίγουρα ένα πιο δύσκολο εμπόδιο και εφόσον το ξεπεράσουμε, έχουμε πολλές πιθανότητες να φτάσουμε και φέτος μακριά στη διοργάνωση".

*Στο παιχνίδι με την Ταργκοβίστε ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Εισιτήρια θα διατίθενται ανήμερα του αγώνα από το εκδοτήριο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη "Μ. Μερκούρη" από τις 17:00, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ