ΒΟΛΕΪ

Η ΚΕΔ δέχτηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού για video referee

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΕΔ είναι θετική στο αίτημα του Παναθηναϊκού για video referee σε όλα τα τηλεοπτικά ματς, ενώ οι πράσινοι ζητούν ενημέρωση για την τιμωρία του επόπτη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Θετική είναι η ΚΕΔ στο αίτημα που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για video referee στα τηλεοπτικά ματς. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα εφαρμοστεί αφού θα πρέπει να βγει σχετική απόφαση και από τη Λίγκα.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί τις προσεχείς ημέρες με τη Λίγκα να αναμένεται αποδεχτεί και εκείνη το αίτημα.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ με την οποία ζητά να ενημερωθεί εάν ο επόπτης της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό τιμωρήθηκε με διαγραφή από τους πίνακες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή των πράσινων: "Έχοντας περάσει πάνω από 72 ώρες από την στιγμή που ο επόπτης Στέλιος Γεωργιάδηςστέρησε την νίκη από την ομάδα μας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό περιμέναμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της ΚΕΔ και ποια η τιμωρία που θα του επιβάλλει. Επειδή τα λάθη του, καθώς δεν είναι μόνο η φάση του 5ου σετ για την οποία μιλάει όλη η φίλαθλη Ελλάδα, καθώς επίσης και οι συλλογικές του προτιμήσεις που δημοσίως αναφέρει στα προφίλ που διαθέτει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν μέγα σκάνδαλο για την ΚΕΔ, θεωρούμε πως τον έχετε ήδη διαγράψει από τις πίνακες διαιτησίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ