ΒΟΛΕΪ

Η φάση που έκρινε το Κηφισιά - Παναθηναϊκός

Η φάση που έκρινε το Κηφισιά - Παναθηναϊκός

Δείτε σε βίντεο την τελευταία φάση του αγώνα της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι πράσινοι. (VIDEO)

Η Κηφισιά πήρε τελικά το ντέρμπι της προημιτελικής φάσης με τον Παναθηναϊκό αφού μετά από ένα δραματικό παιχνίδι επιβλήθηκε με 3-2 και πήρε το εισιτήριο για το Final 4 του Κυπέλλου το οποίο θα διεξαχθεί πιθανότατα στο "Αλεξάνδρειο" (18-19/3).

Οι πράσινοι διαμαρτύρονται έντονα για την τελευταία φάση του τάι μπρέικ.

Εκεί όπου ζητούν μπλοκ άουτ στην επίθεση του Μεργκαρέχο, ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Γεωργουλέας υπέδειξε άουτ δίνοντας έτσι την πρόκριση στην Κηφισιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής πήρε πάνω του τη φάση αφού υπήρξε υπόδειξη του επόπτη για μπλοκ άουτ.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι παράπονα για τη διαιτησία υπήρξαν τόσο από την Κηφισιά όσο και από τον Παναθηναϊκό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τηλεοπτική κάλυψη στην αναμέτρηση δεν υπήρξε και το μοναδικό βίντεο από την επίμαχη φάση είναι αυτό που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της η ομάδα των Βορείων προαστίων στο οποίο είναι δύσκολο κανείς να διακρίνει εάν υπάρχει παράβαση ή όχι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ