ΒΟΛΕΪ

Η Έλενα και η Στέλλα Χριστοδούλου στο Sport24.gr

Η Έλενα και η Στέλλα Χριστοδούλου στο Sport24.gr
Έλενα και η Στέλλα Χριστοδούλου

Οι αδερφές Έλενα και Στέλλα Χριστοδούλου, που παίζουν σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα μίλησαν στο Sport24.gr για το ντέρμπι των αιωνίων.

Μπορεί να είναι αδερφές όμως η μοίρα τα έφερε έτσι που η μία θα πρέπει να τεθεί αντιμέτωπη με την άλλη με έπαθλο έναν τίτλο. Ο λόγος για την Έλενα και τη Στέλλα Χριστοδούλου οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες την ερχόμενη Παρασκευή στο ντέρμπι των “αιώνιων”.

Η μεν Έλενα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, ενώ η Στέλλα εδώ και λίγους μήνες ανήκει στον Ολυμπιακό. Οι δυο τους μίλησαν στο Sport24.gr τόσο για το παιχνίδι που έρχεται, όσο και για το κλίμα που θα υπάρχει στο σπίτι πριν από μια τόσο σημαντική αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο Sport24.gr

Σαββατοκύριακο ντέρμπι ήταν αυτό που μας πέρασε, αλλά το δικό σας έρχεται σε λίγες μέρες...

Έλενα: “Ναι, θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, αλλά όχι πρωτόγνωρα για εμάς. Έχουμε ξαναπαίξει αντίπαλες όχι όμως κάτω από αυτές τις συνθήκες”.

Στέλλα: “Σίγουρα είναι περίεργο να παίζεις αντιμέτωπη με την αδερφή σου. Έχω ανυπομονησία για το παιχνίδι”.

Αλήθεια, πως θα είναι τα πράγματα στο σπίτι; (γέλια)

Στέλλα: “Αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το φανταστώ. Δεν έχει τύχει ξανά να παίξουμε ως αντίπαλες σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Πριν από αυτούς τους αγώνες πάντα υπάρχει μεγάλο άγχος και δεν ξέρω τώρα τι θα γίνει που θα είμαστε δύο αγχωμένες στο ίδιο σπίτι”. (γέλια)

Έλενα: “Δεν θα γίνει τίποτα απλά θα είναι λίγο περίεργη η ατμόσφαιρα. Η κάθε μια θα θέλει τη νίκη για τη δική της ομάδα και μετά το ματς όλα είναι πάλι όπως πριν. Ούτως ή άλλως μιλάμε για αθλητισμό, μην το ξεχνάμε αυτό”.

Μια πρόβλεψη για το μεταξύ σας παιχνίδι;

Έλενα: “Ξεκινά μια έντονη εβδομάδα από την Δευτέρα έπειτα από το παιχνίδι μας με τον Πανιώνιο την Κυριακή. Θα μπούμε σε μια διαδικασία προετοιμασίας για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως κάθε χρόνο. Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το παιχνίδι”.

Στέλλα : “Η κάθε μια θα κοιτάξει τι είναι καλύτερο για την ομάδα της. Προσωπικά εύχομαι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει”.

Έλενα: “Εμείς θα κερδίσουμε δηλαδή ε;”

Στέλλα: “Φυσικά και όχι” (γέλια)

Έλενα: “Πέρα από την πλάκα και εγώ ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Πάνω από όλα να μην έχουμε επεισόδια. Είχαμε μια άσχημη εμπειρία με τα όσα έγιναν στο Μαρκόπουλο. Ελπίζω να μη συμβεί τίποτα και να κερδίσει ο καλύτερος”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ