ΒΟΛΕΪ

Η δήλωση της Κοσμά για το "αντίο" της

Η δήλωση της Κοσμά για το "αντίο" της
EUROKINISSI

Η 23χρονη ακραία, Σοφία Κοσμά, πήρε την απόφαση να σταματήσει το βόλεϊ για προσωπικούς λόγους. Με γραπτή της δήλωση, αποχαιρετά το άθλημα οριστικά και αμετάκλητα.

Στα 23 της χρόνια η Ελληνίδα ακραία, Σοφία Κοσμά, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, αλλά κυρίως από τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό βόλεϊ τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να αποχωρήσει, δίνοντας προτεραιότητα στα επαγγελματικά της. Μάλιστα, έκανε και γραπτή δήλωση, γνωστοποιώντας την απόφασή της να πει οριστικό "αντίο" στο άθλημα.

Η Κοσμά αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ηρακλή Κηφισιάς και Μαρκόπουλο, κατακτώντας τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα. Να τονιστεί πως η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ευχαρίστησε την αθλήτρια και την ευχήθηκε καλή τύχη σε ο,τι κι αν επιλέξει να κάνει στη ζωή της από 'δω και πέρα.

Η γραπτή δήλωση της Σοφίας Κοσμά:

"Αξιότιμοι Κύριοι, Σας ενημερώνω για την οριστική και αμετάκλητη απόφαση μου να αποσυρθώ από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στο χώρο του βόλει. Eυχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή της ΑΕΚ για την κατανόηση και σεβασμό στην απόφαση μου και εύχομαι να πραγματοποιηθεί κάθε στόχος της ομάδας. Tέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ΑΕΚ που όσο ήμουν μέλος της ομάδος ήταν με αγάπη και σεβασμό δίπλα μου.

Mε εκτίμηση, Σοφία Κόσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ