ΒΟΛΕΪ

Η απάντηση του Άρη στις καταγγελίες του Αίαντα Ευόσμου

Η απάντηση του Άρη στις καταγγελίες του Αίαντα Ευόσμου

Η διοίκηση του Άρη απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αίαντας Ευόσμου καταγγέλλοντας από την πλευρά της τη συμπεριφορά παράγοντα των φιλοξενούμενων.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Αίαντα Ευόσμου στην οποία γινόταν καταγγελία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Άρη σε αγώνα Παγκορασίδων των δύο ομάδων, ήρθε η απάντηση από την πλευρά των κιτρινόμαυρων.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Άρη κατήγγειλε τη συμπεριφορά παράγοντα του Αίαντα Ευόσμου χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Άρη: "Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση διαβάσαμε την ανακοίνωση του επίσημου τμήματος βόλεϊ του Αίαντα Ευόσμου και διαπιστώνουμε πως όσα χρόνια και να περάσουν, κάποιες ομάδες και παράγοντες έχουν διαχρονικά την ίδια τακτική προκειμένου να πετύχουν με οποιονδήποτε τρόπο τη νίκη.

Προκαλούν στα γήπεδα, έρχονται σε αντιπαράθεση με φιλάθλους, διαστρεβλώνουν την αλήθεια.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

1) Ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά από την αρχή μέχρι το τέλος

2) Πριν ακόμη ξεκινήσει ο αγώνας άρχισαν οι διαμαρτυρίες γονέων των αθλητριών του Αίαντα για τη παρουσία νεαρών φιλάθλων, αγοριών και κοριτσιών του Άρη που ήρθαν να υποστηρίξουν την ομάδα μας αλλά και τις συνομήλικες αθλήτριες μας!!

3) Κανένας απολύτως φίλαθλος δεν βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου όπως αυτός οριοθετείται από τις οριογραμμές του γηπέδου. Γι’ αυτό το λόγο η διοίκηση του τμήματος, ο εκπρόσωπος της Ένωσης αλλά και ο διαιτητής δεν έδωσαν σημασία στις υστερίες του παράγοντα του Αίαντα και όχι γιατί υπάρχει μια συνομωσία ΟΛΩΝ εναντίων της ομάδας του!!!

4) Η στιγμιαία ένταση δημιουργήθηκε όταν ο παράγοντας του Αίαντα και εκλεγμένο μέλος της ΕΟΠΕ, τηλεφώνησε στον έφορο της ομάδας του που καθόταν στο πάγκο (μόλις η ομάδα μας είχε κάνει το 2-1 στα σετ…) Ο δεύτερος μετά το τηλεφώνημα απότομα “εξεράγει”…πήγε στη δεύτερη διαιτητή της αναμέτρησης και ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν κανονικά και ΟΜΑΛΑ…άρχισε να δείχνει τους οπαδούς μας και να μιλάει με άσχημες και μειωτικές εκφράσεις, δείχνοντας τους και προκαλώντας τους με δόλο να δημιουργήσει ένταση. Με την άμεση παρέμβαση των υπεύθυνων της ομάδας μας και του μέλους της ΕΠΕΣΘ, τα πράγματα ηρέμησαν αμέσως.

5) Ορισμένοι πρέπει να ξέρουν, πως μπορεί οι αθλήτριες που αγωνίζονται να είναι 14-15 χρονών, αλλά και το 80% από τους φίλους της ομάδας μας, είναι παιδιά ηλικίας 13 με 18 ετών και κανείς δεν έχει δικαίωμα να τους μειώνει, να τους μιλάει προσβλητικά και να τους στιγματίζει, από την στιγμή μάλιστα, που το μοναδικό “ένοχο” πράγμα που κάνουν, είναι να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της αγαπημένη τους ομάδος και να δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική και ΠΑΝΤΑ σε αθλητικά πλαίσια. Ουδέποτε έκαναν λεκτική επίθεση σε κάποια αθλήτρια της αντίπαλης ομάδας και απτή απόδειξη είναι το γεγονός, πως η ομάδα του Αίαντα τα 2 σετ που κατέκτησε τα κέρδισε από την μεριά που ήταν οι υποστηρικτές μας … Να θυμίσουμε σε ορισμένους, ύστερα από παρουσία των ίδιων φιλάθλων μας, σε προηγούμενα παιχνίδια των παγκορασίδων, μεγάλη αθλητική ιστοσελίδα Πανελλήνιας εμβέλειας, τους έκανε μεγάλο αφιέρωμα για την πίστη τους και την αφοσίωση τους στην ομάδα μας.

6) Δυστυχώς, τα γεγονότα μας έφεραν μνήμες από τον αγώνα των δύο σωματείων προ διετίας για την Α2 γυναικών, όταν η ομάδα μας ήρθε αντιμέτωπη με τον σύλλογο του Ευόσμου και ο συγκεκριμένος παράγοντας έμπαινε στοκέντρο του γηπέδου και έκανε νοήματα με τα χέρια του στους οπαδούς μας να μπουν μέσα στο γήπεδο και τους προκαλούσε καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης από το πάγκο(υπάρχουν και βίντεο). Δυστυχώς για αυτόν όμως οι οπαδοί μας όπως τότε, έτσι και τώρα δεν απάντησαν στις προκλήσεις. Είναι πραγματικά ντροπή ο εκλεγμένος εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία να πρωτοστατεί σε προκλήσεις ανοίγοντας διάλογο με τους φιλάθλους αλλά και να πιέζει τους διαιτητές να προβούν σε ενέργειες εναντίων του σωματίου μας. Και μετά μιλάει για μπούλινγκ, λεκτική βία κλπ.

Τέλος αναρωτιόμαστε μήπως πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τον αντίπαλό μας, επειδή ο σύλλογος μας είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πολυπληθέστερους στην Ελλάδα και αυτό το γεγονός αποδεδειγμένα τους ενοχλεί!

Υ.Γ. Ο θυμόσοφος λαός μας λέει σε αυτές τις περιπτώσεις ”Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ