ΒΟΛΕΪ

Η Αλεξ Ρίντ στον Πανναξιακό AON

Η Αλεξ Ρίντ στον Πανναξιακό AON

Η ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού συνεχίζεται με την Αμερικανίδα ακραία, Άλεξ Ριντ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανναξιακού. Η ομάδα της Νάξου ενισχύθηκε με την Αλεξ Ριντ. Πρόκειται για 24χρονη Αμερικανίδα ακραία η οποία στις πρώτες της δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που θα αγωνιστεί στη χώρα μας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Αμερικανή αθλήτρια Άλεξ Ριντ, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 24χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 180εκ αγωνίζεται ως ακραία και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Άλεξ Ριντ στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Άλεξ Ριντ στις πρώτες τις δηλώσεις στο paon.gr τόνισε τα εξής: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ για τον Πανναξιάκο! Έχω μια καλή αίσθηση για την ομάδα μας και πιστεύω ότι θα είναι πολύ ταλαντούχα. Με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά θα πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.

Ανυπομονώ να συναντήσω όλους όσους ασχολούνται με το σύλλογο και να έχω μια νέα εμπειρία σε αυτό το όμορφο νησί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ